nlc.hu
Trend

Voksán Virág a párjáról

Voksán Virág nyolc év alatt sosem látta szakáll nélkül a párját, kicsit fél is, hogy mi van alatta

Szerinte egy férfi legyen szőrös.

Voksán Virág és kedvese, László nyolc éve alkotnak egy párt és két közös gyermekük is van. A lemezlovas egészen egy évvel ezelőttig óvta párját a nyilvánosság elől, akkor viszont együtt szerepeltek a Drágám, add az életed! című műsorban. Sokan azt gondták, László jóval idősebb és nem túl jóképű, ezért rejtegeti Virág, de akkor kiderült, egy nagyon helyes úriemberről van szó. 

Voksán Virág és László

Voksán Virág és László (Fotó: TV2)

Virág most az RTL Reggeli vendége volt, ahol a napi vitatéma az volt, egy férfi szőrös legyen vagy ne. Sőt, úgy gondolja, egy férfi „már csak elvi okokból se kezdje el borotválni a lábát”, párját pedig pont úgy szereti, ahogy van, körszakállal. Bár mint kiderült, nem is látta még nélküle. 

„A körszakáll abszolút tetszik és be is jön. Amióta együtt vagyunk, több mint nyolc éve, azóta nem láttam anélkül, és nem is szeretném. Mert nekem az tetszik, és félek is kicsit, hogy mi van alatta. Sosem láttam anélkül, nem is akarom” – magyarázta a lemezlovas. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top