nlc.hu
Sztárok

Vokság Virág a párjáról

Voksán Virág: „Sok békát végigcsókoltam, mire meglett az igazi”

Sokáig kereste azt a férfit, akivel családot alapíthatott.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepelt Voksán Virág, aki párkapcsolatáról és az anyaság megéléséről is sokat beszélt. Mint mondta, sokáig tartott, mire rálelt arra a férfire, akivel családot alapíthatott.

Voksán VirágFotó: TV2

„Felemelő érzés volt, hogy valaki úgy szólított, anya. El sem tudtam volna ezt képzelni 15 évvel ezelőtt, hogy ez milyen lesz. Én azért elég sok békát végigcsókoltam, mire meglett az igazi. Nyilván ez egy természetes dolog, majd az ő életében is lesznek békalányok, akiket végig fog csókolni, mielőtt megtalálja az igazit. Ha arra kerül a sor, hogy összeköti majd az életét valakivel, szeretném, ha az normális lenne, és nem használja majd ki őt” – fejtette ki hosszan a dj-modell.

Vokság Virág egyébként sokáig nem mutatta meg párját a közösségi médiában sem, de nemrég kivételt tett és gyermekei apjával együtt szerepelt a Drágám, add az életed! című show-műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top