Sztárok, akik nincsenek jóban a párjuk családjával

nlc | 2023. Október 07.
Bár nem törvényszerű, hogy jó legyen a viszonyunk a partnerünk szeretteivel, nem árt, ha nem haragban telnek a mindennapok. A következő sztároknak nem sikerült még kialakítaniuk felhőtlen kapcsolatot a feleségük/férjük családjával.

Vastag Csaba és felesége, Evelin

A szerelmesek a Nyerő Párosban beszéltek arról, hogy az énekes családja miért nem fogadta el Evelint. A feszültséget tetőzi, hogy Csaba édesapja még a lakodalmukon sem vett részt. 

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk”nyilatkozta az előadó, majd hozzátette, a lány szülei hamarabb megenyhültek, de saját édesapja a mai napig nem akarja elfogadni a kapcsolatukat. Evelin sírva árulta el, szerinte ennek mi az oka.

„Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy a Vastag Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok. Gyakorlatilag kitartott feleség lettem.”

Vastag Csaba és felesége a Nyerő Párosban (Fotó: RTL)

Penélope Cruz és Javier Bardem

A színésznő hosszú évekig nem találta a közös hangot anyósával, Pilar Bardemmel. Javier Bardem édesanyja konzervatív nő, aki szereti másokra ráerőltetni az akaratát. Cruz szerint sokáig ezért voltak közöttük súrlódások, de mára sikerült túllendülniük a dolgokon.

Penélope Cruz és Javier Bardem (Fotó: Depositphoto)

Shakira és Gerard Piqué

Az énekesnő gyermekeinek édesapja, a focista Piqué felrúgta a házasságát, miután megcsalta őt egy Clara nevű nővel. Shakira az anyósát sem kímélte bánatában: egy bosszúdalt írt a volt párjához, melyben az anyósát is ekézte, később az erkélyén egy boszorkányt állított fel, ami az anyósa házára nézett, miközben az énekesnő dala szólt. 

Shakira (Fotó: Depositphoto)

Exit mobile version