nlc.hu
Sztárok

Újra edzéseket tart Schobert Norbi

Schobert Norbi: „Az edzéseken két dolog mindig nálam van, a kereszt és a pulzusmérő”

Újra színpadra állt a fitneszguru.

Újra edzéseket tart Schobert Norbi. A fitneszguru – aki 2021 nyarán sztrókot kapott és életmentő műtéten esett át – elárulta, nagyon jól bírta az első óráit, egyáltalán nem fáradt ki.

Schobert Norbi

Ingyen tartja az edzéseit Schobert Norbi – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Este 8-kor léptem színpadra, Réka edzése után. (…) Sok új arc volt, de voltak régi motorosok is. (…) Azt kell hogy mondjam: nem fáradtam ki! Negyvenperces edzést tartottam, és úgy éreztem, még kettő ilyet le tudtam volna nyomni utána. (…) Úgy érzem, kijöttem a mélypontról, most olyan jól vagyok, hogy még 5-10 évig is vállalhatnék edzéseket”mesélte a Borsnak.

Elárulta, legutóbb retro partit tartott. “A ’90-es évek magyar zenéi mentek, és a régi gyakorlatokat vettem elő. Tombolt a közönség!” – lelkendezett Schobert Norbi, aki még az óráin sem válik meg a nyakában viselt kereszttől.

“Az edzéseken két dolog mindig nálam van, ez a kereszt és a pulzusmérő: azaz a hit és tudomány. (…) Fontosnak tartom, hogy érezzem Krisztus jelenlétét a napjaimban, így az edzéseimen is” – vallotta be.

Schobert Norbi amúgy idén júniusban jelentette be, hogy visszavonul, mert úgy érzi, elfáradt. Akkor azt mondta, ha egyszer vissza is tér, akkor inkább felesége támaszaként és menedzsereként teszi azt. Azóta viszont meggondolta magát: újra megmozgatja az embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top