nlc.hu
Sztárok

Nagy Feróéknak kevesebb a koncertjük

Nagy Feró: „Idén úgy harminccal kevesebb koncertünk volt a Beatricével, mint korábban”

Legalább több ideje jut a családra.

A 77 éves Nagy Feró egy percig sem gondol a visszavonulásra és úgy érzi, nem is szorul rá. Korábban már kijelentette, mindig vannak előtte célok, nemcsak a magánéletében, hanem a karrierben is. 

Nagy Feró

Fotó: Vörös Szilárd

Habár biztos benne, élete utolsó pillanatáig a színpadon szeretne állni, a Blikknek a minap elárulta, idén sokkal kevesebb felkérés érkezett hozzájuk. 

„Idén úgy harminccal kevesebb koncertünk volt a Beatricével, mint korábban. Ez anyagilag nyilvánvalóan az egész együttesre hatással volt, így rám is, de mivel nem vagyok bánkódó típus, nem szomorkodom. Meg kell érteni, hogy mindenkinek kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, ilyenkor pedig a kultúrára kisebb összeget tudnak költeni az emberek – magyarázta a Kossuth-díjas énekes, aki mindenben a pozitívumot fedezi fel, így ebben a szituációban is; idén nyáron még több ideje volt az unokáira, mint eddig, és jó nagypapaként az unokákat is örömmel kényezteti. – Amikor a gyerekek egy-két napra nálunk vannak, nagyszülőkként mindenféle módon kényeztetjük őket. Nálunk semmi nem tilos, ha úgy szeretnék, akkor még csokit is ehetnek ebéd előtt. Ennek persze a szüleik nem mindig örülnek, de ez a nagyszülők dolga, nem?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top