nlc.hu
Sztárok
Bombera Krisztina élete

Így él most Bombera Krisztina: „Különös és fájdalmas érzés, ahogyan az életünk egy korszaka véget ér”

Kissé eltűnt a nyilvánosság elől.

Bombera Krisztina a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben elmondta, hogyan változott meg az élete az elmúlt években. Az egykori műsorvezető szerint középkorúan békésebbé és elfogadóbbá válik az ember, ám a változásokat mindig nehezebben viseli. Így történt ez akkor is, amikor a fia elhagyta a szülői házat.

„Úgy érzem, teljesen rendben van, ha most nem vagyok jól, hiszen azt gyászolom el, ahogyan az elmúlt 18 évben éltünk. Ennek fázisai vannak, és én nem akarom megúszni egyiket sem. Azt hiszem, csak így tudom feldolgozni, amit veszteségnek élek most meg. Amiről persze, tudom, hogy az élet rendje, de akkor is. Persze, tudom, hogy Márk jól van, építi a jövőjét az egyetemen, de amikor bemegyek a szobájába, és azt látom, hogy rend van, nincs kupacba gyűrve az ágynemű, nem találok többé tavalyi uzsonnamaradékot és csak úgy ledobált pólókat sem, összeszorul a szívem, és azt kívánom, bár lenne itt újra kupi” – kezdte Krisztina, majd azzal folytatta, hogy nem hiányzik neki a tévézés, mert kibékült azzal az élettel, amit most élnek.

Bombera Krisztina

Bombera Krisztina (Fotó: Nagy Zoltán)

„Mindjárt ötvenegynek lenni, számomra egyet jelent például azzal, hogy most már nem a kedvem dönti el, elmegyek-e tornázni, hanem a hátfájásom, és ugyanez a helyzet az alvással is: azt is muszáj. A reggeli műsorok miatt sok éven át korán keltem, későn feküdtem, és krónikus kimerültséggel küzdöttem. Ez a tévés korszakommal együtt lezárult, jó ideje végre mindennap alszom nyolc órát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top