nlc.hu
Sztárok
Stohl András házassága

Ezt írta Stohl András az évfordulójukra

Nyolc éve alkotnak egy párt.

Stohl András az Instagramon számolt be arról a követőinek, hogy 19 évvel fiatalabb feleségével évfordulót ünnepelnek. A páros nyolc éve imádja egymást, a szerelmükről csak ritkán nyilatkoznak. 

„A végtelenbe és tovább. Megleptem az én drágámat egy finom évfordulós vacsival. Ma itthon ünneplünk, de holnap… elviszem a kis feleségemet és a kislányunkat kikapcsolódni” – írta posztjában Stohl, aki 2020-ban vette feleségül Vicát. Tavaly nyáron pedig világra jött a közös gyermekük, Bella Julianna.

stohl andrás és vica

Stohl András és felesége, Vica (Fotó: Facebook)

Kiegészítik egymást

A színész egyébként korábban arról nyilatkozott, hogy Vica nagyon jó társa, akire bármikor számíthat.

„Vica az oka, hogy nagyon jól vagyok. Ő rendkívül erős társ, akivel bármit meg lehet beszélni. A feleségem szóban benne van, hogy ő a felem, a másik” – mondta Stohl, aki arra a kérdésre, hogy miben segít otthon a párjának, a következőt válaszolta:

„Imádok mosogatni. Vica le is szúr néha, hogy nem kifejezetten környezetbarát módon teszem, sok vizet pocsékolok. Ő nagyon figyel, még a tejfölös­flakont is elmosogatjuk, amitől én persze megbolondulok, de megteszem. A mosogatás egy teljes szeánsz. Egyrészt látom, hogy van eredménye a munkámnak, másrészt egyfajta meditatív állapotba kerülök, kikapcsolok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top