nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán a popkarrierje idején

Felidéztük, hogyan nézett ki Bereczki Zoltán a popkarrierje idején

2010 és 2011 között volt egy időszak, amikor a csapból is Bereczki Zoltán fülbemászó popszámai szóltak. Ideje felidézni, segítünk benne!
bereczki zoltán

Bár alapvetően musicalszínészként ismertük meg Bereczki Zoltánt, kicsivel több, mint 10 évvel ezelőtt a popszférát is felszántotta. Ekkor jött ki az Álomkép című szólóalbuma, ami telis-tele volt heveny dallamtapadást okozó dalokkal. Ugyan ez már a második lemeze volt, mégis ez volt az első, amivel igazán nagy visszhangot tudott kelteni: a MAHASZ listáján második helyen végzett, és nem mellesleg aranylemez lett belőle. Imádtuk ezt a korszakot, a Kerek egészt például a mai napig kívülről fújjuk. (Apropó: tudtad, hogy Bereczki a JLS nevű angol fiúbanda Kickstart slágerét magyarosította benne?) Ezzel nem vagyunk egyedül: a mai napig ez a legnépszerűbb száma, a YouTube-on 2010 óta több, mint 14 millióan nézték meg.

„Nekem a popzene és a koncertezés a szerelmem. Az önkifejezésnek ez a formája hozza meg azt a belső rezgést, amely egyszerre nyugtat meg, pörget fel vagy állítja helyre bennem az egyensúlyt. Mindegy, hogy hallgatom vagy művelem a zenét, mindegy, hogy a saját dalomról vagy egy világslágerről van szó, nagyon elememben érzem magam”nyilatkozta a témában nemrég Bereczki. Mi pedig ilyenkor kicsit visszasírjuk a popkarrierje csúcsán lévő sztárt. Ezért úgy döntöttünk, az alábbi galériával felidézzük a korszakot.

Bereczki Zoltán
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top