nlc.hu
Sztárok
Elhunyt Suzanne Somers

Meghalt az Egyről a kettőre sztárja, Suzanne Somers

A színészi karrierje az 1960-as évek végén kezdődött, azóta több sikeres sorozatban is játszott.

Suzanne Somers vasárnap este hunyt el, halálát csak hétfő reggel közölték a nagyvilággal. A sztár az 1977-től 1984-ig futó Three’s Company című szitkomban játszott szerepével lett Amerika-szerte ismert színész, de a Step by Step (Egyről a kettőre) című sorozat egyik főszereplőjeként is szép sikereket ért el. 

Suzanne Somers

Suzanne Somers (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

„Suzanne Somers békésen hunyt el otthonában október 15-én a kora reggeli órákban. Több mint 23 éven át legyőzte a mellrák agresszív formáját. Suzanne-t szerető férje, Alan, fia, Bruce és a közvetlen családja vette körül. A családja azért gyűlt össze, hogy megünnepelje a 77. születésnapját október 16-án. Ehelyett a rendkívüli életét fogják ünnepelni, és szeretnének köszönetet mondani a rajongói és követői millióinak, akik nagyon szerették őt” – áll a színésznő családja nevében megosztott közleményben. Somersnél 2000 áprilisában második stádiumú mellrákot diagnosztizáltak, amit sugárkezelés követett. 2023 augusztusában az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kiújult a mellrákja. A híresség egyébként rengeteg könyvet írt életmóddal és diétával kapcsolatban, ezek mellett a honlapján kozmetikai- és hajápolási termékeket is árult.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top