nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő édesanyja a fiával való kapcsolatáról

Rácz Jenő édesanyja azt állítja, 6 éve nem áll szóba vele a fia

Könnyek között vallott megromlott viszonyukról Anita.

Rácz Jenő viszonylag keveset nyilatkozik a szüleiről. Édesapja már szerepelt vele A Konyhafőnökben, ám az édesanyjáról soha nem beszélt. Anita most maga mesélte, hogyan romlott meg a viszonyuk. Minderről a Blikknek vallott a 48 éves nő, aki jó ideje Angliában él, ám nem a távolság miatt nem láthatta soha az unokáját, sőt Jenő feleségével, Dórival sem találkozott.

Rácz Jenő

Rácz Jenő A Konyhafőnökben – Fotó: Sajtóklub

„Nagyon rossz családi hátterem volt, ezért az általános iskola után belemenekültem egy házasságba Jenő édesapjával. Sajnos, rossz döntést hoztam, szenvedés volt mellette az életem és a gyerekeimé is” – mesélte a bulvárlapnak Anita, aki 16 évesen szülte Jenőt. Idővel megromlott a viszonya a férjével, végül 2003-ban elváltak. Akkor Jenő édesanyja új életet kezdett Angliában, ahol ma már sikeres kozmetikai szalont vezet és új családja is van, az újabb párkapcsolatából született kisfia már 6 éves.

Mint mondja, sokáig szoros és bizalmi kapcsolatban maradtak fiával, egészen 6 évvel ezelőttig jó kapcsolatuk volt. „Akkor szakadt meg minden közöttünk, amikor A Konyhafőnök első évadában megláttam, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek. Azzal az emberrel, aki megkeserítette az életünket. Akkor én az RTL oldalára írtam egy hosszú kommentet, amiben kitálaltam a volt férjemről” – árulta el Anita, hozzátéve: akkor a fia felhívta. – Lehordott mindennek. Onnantól kezdve nem beszélünk és nem is találkoztunk” – panaszolta az asszony, aki a fia esküvőjére sem volt hivatalos.

„Sem az unokámat, sem a menyemet nem ismerem. (…) Nagyon fáj, hogy a hírnév miatt hátat fordított nekem” – mondta szomorúan Anita, aki nem hiszi, hogy valaha is rendeződik a viszonyuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top