nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia gyermeke

Menyasszonyi ruhában fotózták Liptai Claudia lányát

A sztárcsemete az elmúlt években több modellmunkát is elvállalt.

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka még csak 17 éves, de már most profiként pózol a kameráknak. Gesztesi Károly gyermeke a szemünk előtt cseperedett fel, a fiatal szépség édesanyja, Claudia pedig mindig büszkén posztol azokról a munkákról, melyekben a lányuk feltűnik. Így tett most is, amikor Panka egy menyasszonyi ruhában látható. Kattints ide a fotóért! 

liptai claudia gesztesi panka

Gesztesi Panka és Liptai Claudia a NőCommentben (Fotó: RTL)

A sztárcsemete már 15 évesen kilépett édesanyja árnyékából, és először sportolóként, majd modellként bontogatta a szárnyait. Bár a tévés állítása szerint zűrös tinédzser volt, ebben a lánya nem rá ütött.

„Panka zárkózottabb, de egyben érettebb személyiség, mint amilyen kamaszként én voltam. Modellkedik, és érdekli a divat világa, de a színészet nem hozza lázba. Most még nem tudom, mivel szeretne foglalkozni, nemzetközi érettségire készül, és külföldi egyetemre jelentkezne. Kifejezetten szeret tanulni, a matematika az erőssége. A versenysportot, az aerobikot abbahagyta” – mesélte a Meglepetésnek korábban Claudia, aki az interjúban azt is elismerte, bizonyos dolgokban olyan, amilyen az ő édesanyja volt.

„Amikor például főzök, szólok Pankának, hogy álljon mellém, és nézze meg, hogyan készítem a húslevest. Tudom, hogy tinilányként nincs mindenhez kedve, amit meg akarok mutatni neki, de hiszem, hogy egy napon nagy hasznát veszi. Éppúgy, mint én anyukám tanácsainak. Sokszor eszembe jut, bárcsak több mindent kérdeztem volna meg tőle. Sajnos már késő, nincs rá lehetőségem.” 

Íme pár kép az elmúlt évekből Pankáról:

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top