nlc.hu
Sztárok

Damu Roland kislánya már az édesanyjánál

Nagyot változott Damu Roland kislányának az élete

Szépen cseperedik a kis Maja.

Hét év után úgy döntött a gyámügy, hogy az édesanyja nevelheti Damu Roland kislányát. A kis Maja eddig Edina testvére, Katalin gyámsága alatt állt, a hatóság azonban most úgy határozott, hogy a kislánynak az édesanyja mellett lesz a legjobb helye – írja a Blikk.

Damu Roland

Damu Roland 47 éves korában, 2021 decemberében hunyt el – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Maja édesanyjának évek óta rendezett az élete, biztos munkahellyel is rendelkezik, a hivatal döntését azonban megsürgette Katalin súlyos autóbalesete, akkor az asszony hetekig lebegett élet és halál között. A májusi karambolja nagyban hozzájárult, hogy a hatóság júliusban úgy döntött, Maja felügyeletét visszakaphatja az édesanyja. 

„Már érett a döntés, mert Edina élete évek óta rendezett, megbízható munkahelye van. Végig tartották Majával a kapcsolatot és egymás életének részei voltak, csak épp nem vele lakott a kislány, hanem velünk. Amikor kiderült, hogy visszakerülhet Edinához, azt a boldogságot le sem lehet írni, amit mindkettejük arcán láttam” – mesélte a bulvárlapnak Katalin, aki szerint Edina igyekszik mindent megadni a kis Majának. – „Jó állása van, szereti, amit csinál és bízik a jövőben, hogy soha többé nem kell majd semmiben hiányt szenvednie a kislányának” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top