Vastag Csabát veréssel fenyegette a felesége, miután beszólt a testsúlyára a Nyerő Párosban

F.C. | 2023. Október 18.
Nagyon kiakadt Evelin.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában a „tengeri játék” során a párosoknak ki kellett találniuk, hogy milyen jelzőkkel illetik őket a többiek, miközben a páros férfi tagjának időről-időre a magasba kellett felhúznia a kedvesét. A szerelmesek kaptak hideget-meleget a játék során. Vastagné Domján Evelin a tériszonya miatt teljesen beparázott a feladattól, volt is sikongatás bőven, amit Sebestyén Balázs nem tudott szó nélkül hagyni. A páros végül teljesítette a feladatot, de amikor Vastag Csaba megjegyzést tett neje testsúlyára, Evelin egyből visszaszólt a férjének.

Vastagné Domján Evelin a magasban lógva a Nyerő Páros „tengeri játéka” közben – Fotó: Sajtóklub

„Nagyon büszke vagyok, hogy a Csabi így tudott engem horgászni le-föl. Én nem vagyok egy kis súlyú lány, 62 kilót így repíteni föl-le, azért ahhoz jó kondi kell” – mondta el a riportszobában. Erre az énekes rákérdezett mosolyogva: „Fogytál?, mire Evelin teljesen kiakadt. „Megverem még ma!” – vágott vissza.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Vastag Csaba felesége igencsak felemelte a hangját egy játék során. Egy korábbi feladat teljesítése közben magából kikelve kiabált az énekessel Evelin, aki immár a Nyerő Páros célpontja lett. Joe és Csenge párosa, valamint Voksán Virágék is kikeltek ellene, kétszínű és köpönyegforgató jelzőkkel illették, amin Evelin nagyon felhúzta magát.

Exit mobile version