nlc.hu
Sztárok

Sipos F. Tamás a szülei haláláról

Megtörve vallott családi tragédiájáról az Ázsia Expressz sztárja, Sipos F. Tamás

A kamerák előtt omlott össze az énekes.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában egy mexikói temetőben kellett sírt gondozniuk a versenyzőknek. Sipos F. Tamásnak eközben feltörtek az emlékek szülei haláláról, nem tudta visszatartani a könnyeit a forgatás során. A Borsnak vallott családi tragédiájáról az 59 éves énekes.

Sipos F. Tamás,

Sipos F. Tamás az Ázsia Expresszben – Fotó: Sajtószoba

Mint mondja, nagyon megviselte szülei elvesztése, különösen, hogy ott volt édesanyja és édesapja mellett is az utolsó perceikben. „Mindkét szülőmet úgy veszítettem el, hogy szó szerint a karjaimban tartottam őket. Édesanyám halála pedig még friss fájdalom, hiszen alig két éve történt” – idézte fel megtörve. Bevallotta, a forgatás során, miközben egy sírt kellett letakarítaniuk és feldíszíteniük, a szüleire gondolt. 

„Nem tagadom, közben megreccsentem és ezt nem is tudtam leplezni. (…) Kénytelen voltam őszintén beszélni az érzéseimről, amit így utólag egyáltalán nem bánok. (…) Örülök, hogy megmutathattam ezt az oldalamat is a műsorban” –  árulta el Sipos F. Tamás, aki a 28 éves fiával, Danival vágott neki a mexikói és guatemalai kalandoknak.

Az Ázsia Expressz forgatásának kapcsán az énekes a napokban arról is beszélt, hogy olykor összeugrott a fiával. Különösen az érzelmekkel túlfűtött és kimerítő helyzetekben feszültek egymásnak. Bevallotta akkor, éppen az ilyen pillanatokból tanult magáról újat a kaland-reality során. „Mi egy tőről fakadunk Danival, így mindkettőnk reakciója heves, pláne, ha az ember már fáradt, kimerült, éhes, netán éppen rajta van a szükség” – mesélte akkor Sipos F. Tamás, hozzátéve: az esetleges viták ellenére hatalmas élmény volt számukra együtt átélni ezt a különleges kalandot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top