nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: csaltak Sipos F. Tamásék

Csaltak Sipos F. Tamásék az Ázsia Expresszben, szapulják őket a nézők

Hiába volt a ravasz próbálkozás, befürdött vele az apa-fia páros.

Az Ázsia Expressz 4. csütörtöki adásának első játékában időt akart spórolni Sipos F. Tamás és fia, Dani, hogy mihamarabb elkezdhessék a stoppolást és indulhassanak az aznapi küldetésre, ezért csaláshoz folyamodtak. A feladat szerint olyan helyieket kellett összegyűjteniük és a műsorvezető, Ördög Nóra elé vinni, akiknek olyan keresztneve van, mint a kézhez kapott borítékban listázott mexikói keresztnevek. Siposék azonban kitalálták, hogy keresgélés helyett inkább rávesznek pár helyit, hogy mondják azt, hogy úgy hívják őket, miközben teljesen más keresztnevük volt.

Siposék,

Csaltak Sipos F. Tamásék, de nagyon pórul jártak – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Amikor elsőként értek Ördög Nóra elé az összegyűjtött mexikóiakkal, és a műsorvezető elkezdte végigkérdezni a helyieket, hogy mi a keresztnevük, az egyikük lebuktatta Siposékat: előkapta a személyi igazolványát, így kiderült, hogy Robertónak hívják, nem pedig Juannak. Csupán rávették őt, hogy mondja magát Juannak.

A kamera is rögzítette a csalásukat:

juan

Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Juan

Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

„Most akkor végigellenőrizhetném az egész sort. Helyes nevekkel várlak vissza titeket. Ne csaljatok, kérlek! Ez nem sportszerű! Ne csapjatok be, se engem, se a többieket! Ez egy úgynevezett bukta” – szúrta le Siposékat Ördög Nóra.

Az apa-fia párosnak így újra neki kellett állni – most már ténylegesen – olyan helyieket keresni, akiket valóban úgy hívnak, mint ahogy a listájukon szerepel. A csalásuk miatt viszont annyira befürödtek, hogy mindez olyan soká tartott számukra, hogy végül utolsóként végeztek a feladattal, miközben ők kezdhették elsőként, a többiek ugyanis hosszú percnyi hátráltatásokat kaptak.

Siposék csalása amúgy kiverte a biztosítékot a nézők körében. Az Ázsia Expressz Facebook-oldalán csak úgy záporoztak a kommentek, követelve a műsorból való kizárásukat (ami természetesen nem lehetséges, hiszen már hónapokkal ezelőtt leforgatták a kaland-realityt).

  • „Ezen már meg sem lepődöm a tiszteletet elváró Sipostól, de ő miért nem tiszteli a többieket azzal, hogy sportszerűen játszana ? Még az Ördög Nórát is megpróbálta átverni, ez már a legalja!”
  • „Akit csaláson kapnak, azonnali hatállyal kizárni a versenyből!”
  • „Ostobák. Ráadásul amikor lebuktak, még akkor is azt mondta Nórinak, hogy a csávó verte át őket.”
  • „A Sipos família levizsgázott emberségből, sportszerűségből. Az öreg beszél tisztességről? Ki kell zárni a versenyből a csalókat! Miért engedték tovább a versenybe maradni?”
  • „Siposékat ki kellene zárni a versenyből a csalás miatt.”
  • „Nagyon gusztustalanul viselkedett a lövészetnél is”, „Ő várja el a tiszteletet mindenkitől, aztán úgy beszél a másikról, hogy az már kritikán aluli, a viselkedéséről nem is beszélve. Siposék, irány haza, csalók!” – olvasható a hozzászólások között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top