nlc.hu
Sztárok

Sipos F. Tamás és Kecskés Enikő balhéja

Megalázta Sipos F. Tamás Kecskés Enikőt: „Enci egy kitartott p*csa típusú nő”

A két szereplő durván egymásnak feszült.

Sipos F. Tamás és fia, Dani pár napja meglehetősen megalázó szituációba keverték a modell lányokat, Kecskés Enikőt és Kafiya Rea Millát, akik múlt héten búcsúztak az Ázsia Expressztől. Az apa-fia páros amiatt borult ki, hogy Enci nem vette fel őket egy feladat során az autójával. A zenész nem tagadta, hogy ellenszenves neki az új Miss Universe Hungary, akit kamerák előtt porig is alázott – írja a Blikk.

Az Enci a tipikus kitartott p*csa típusú nő!? Agyoncsapjuk egy péklapáttal! 

– engedte meg magának Sipos F. Tamás. Erős és bántó kijelentésére utólag a modell is reagált, és kijelentette: a továbbiakban nem tud férfiként nézni Tamásra. A műsort ugyan hónapokkal ezelőtt forgatták, de a sértés nem merült feledésbe, és a kibeszélő műsorban is egymásnak ugrott emiatt a két fél.

„Szerintem az, hogy nem vettem fel autóval őket és ezt a reakciót váltotta ki belőle, az szerintem téged minősít…” – jelentette ki Enikő, mire Tamás kínos magyarázkodásba kezdett, végül azonban elismerte, hogy felszínes kijelentés volt ez részéről. Ezután Danit is számon kérte Enikő:


„Azt gondolod rólam, hogy én kitartott vagyok? Nem tudom… Szerintem ismered a páromat! Nem? Akkor nézz rá, és kérdezd meg, hogy kitart-e! Szerintem vagytok olyan viszonyban, hogy ilyet ne mondj…” 

Hozzátette, teljesen rendben van, hogy az ember szereti a luxust 2023-ban, és megenged magának bizonyos dolgokat. Dani erre azzal védekezett, ő nem mondott konkrét dolgokat, de ezzel a modell nem értett egyet.

Sipos F. Tamás

Sipos F. Tamás és Kecskés Enikő kicsit sem értett egyet (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top