nlc.hu
Sztárok

Kozso kritikája Szentmártoni Norman produkciójáról

Kozso szerint megalázták a Sztárban Sztár leszek!-ben: „Több mint 30 éve vagyok a szakmában, méltatlan volt az egész”

Kemény kritikával illette Szentmártoni Norman produkcióját.

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásában a kieső Szentmártoni Norman egy Ámokfutók-dalválogatást énekelt. Kozso nagyon kiakadt a produkción, úgy érzi: parodizálták és megalázták a tévében. Állítása szerint Norman nem vette komolyan a feladatot és a felkészülést, pedig még a nyakláncát is odaadta a versenyzőnek. „Hittem benne, hogy hatalmasat fog énekelni. (…) Vártam valamit, amit nem úgy kaptam vissza, ahogyan szerettem volna” – fakadt ki a Ripostnak.

Kozso,

Kozso szerint parodizálta őt Szentmártoni Norman – Fotó: Sajtószoba

Úgy érzem, mintha parodizált volna engem, ahelyett, hogy levette volna a figurákat. (…) Összetörte a lelkem egy kicsit! (…) Nem tette bele a kellő melót és alázatot az előadásába. Méltatlan volt, minősíthetetlen, ahogyan énekelt. (…) Gagyi volt a produkció. (…) Nem csak egy tincsből áll a »Kozsoság«! (…) Több mint 30 éve vagyok a szakmában, ezért méltatlan volt az egész” – panaszkodott a bulvárlapnak.

Íme Szentmártoni Norman Sztárban Sztár leszek!-es Kozso-produkciója:

Nem ez az első alkalom, hogy sérelmezi a Sztárban Sztár leszek! produkciót az eredeti előadó. Két évvel ezelőtt L.L Junior akadt ki az őt utánzó versenyző előadásán. Akkor Szaszák Zsoltnak a Raggamoffint kellett előadnia, ám a rapper szerint egy klisés paródiát mutatott be a versenyző a színpadon. „Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja, hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal »szétcigánykodjon« egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. (…) Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért kőkeményen!” – fakadt akkor ki L.L. Junior. A Sztárban Sztár leszek! versenyzője erre azt reagálta, hogy nem akarta kifigurázni a roma zenészt, de bocsánatot kérni sem akar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top