nlc.hu
Sztárok

Szentmártoni Norman esett ki a Sztárban Sztár leszek!-ben

A világhírű magyar zenész fia esett ki a Sztárban Sztár leszek!-ben

Belátta, a tévés közeg teljesen más, mint a megszokott színházi világ.

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában Szentmártoni Norman esett ki, ő pedig nem más, mint a világhírű magyar szaxofonművész, St. Martin (Szentmártoni Imre) fia – írja a Bors. A 38 éves énekes már egy felépített színházi karrierrel rendelkezik, ezáltal nehéz is volt neki a tévés világba való beilleszkedés. 

Szentmártoni Norman

Szentmártoni Norman a 3. élő show-ig jutott a Sztárban Sztár leszek!-ben – Fotó: Sajtószoba

„Nagyon sok mindent megtudtam magamról, főleg hangi viszonylatban. (…) Bele tudtam kóstolni valamibe, amit még nem próbáltam. Nyilván fokozatosan jöttem rá arra, hogy nem biztos, hogy ez a dolog annyira nekem való” – vallotta be Norman, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy nehezebben tudott adaptálódni ezekhez a helyzetekhez, mint amennyire szerette volna, mert mint megtapasztalta: a tévés közeg teljesen más, mint a színházi világ.

Bevallása szerint még egy kicsit több idő kellett volna, hogy teljesen ellazuljon. „Lehet, hogyha egy kicsit több időm van, akkor jobban bele tudok szokni, de itt valahogy nem tudtam magam teljesen elengedni. (…) Nekem azért van egy másik életem, amiben ki tudok teljesedni, az pedig a színház, de egy életre szóló élmény volt ez a műsor számomra” – mondta Szentmártoni Norman.

Nézd meg Szentmártoni Norman Sztárban Sztár leszek!-es produkcióit!

Kozsó bőrébe bújt:

Mans Zelmerlöwként is színpadra állt:

Meat Loaffá is átalakult:

A Sztárban Sztár leszek! tavalyi évadában amúgy az Artisjus-díjas énekesnő, dalszerző, Szekeres Adrien lánya mérettette meg magát. Kiss Emília akkor a középdöntőig jutott a második produkciójával. A kedvét a kiesés sem törte meg, mert rájött: nem neki való a Sztárban Sztár leszek!, ugyanis nem az utánzásban érzi magát otthon, hanem a saját dalai előadásában, ezért szólókarrierbe kezdett. „Sosem tudok úgymond »megszabadulni« attól, hogy a szüleim híresek, és azt sem szeretem, amikor miattuk várnak el tőlem többet. (…) Hasonló céljaim vannak, mint anyának, de engem először inkább a zeneszerzés fogott meg jobban, amit az apukám csinál. Viszont egy nap énekesként szeretném megmutatni a világnak a műveimet” – árulta el akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top