nlc.hu
Sztárok

Ők Mariah Carey kamasz gyerekei

Már ilyen nagyok Mariah Carey kiskamasz gyerekei

Mariah Carey, aki idén ünnepelte az 54. születésnapját, két kiskamasz édesanyja. Az ikrek – Moroccan és Monroe – édesapja, az énekesnő második férje, Nick Cannon. 

A karácsonyi időszak koronázatlan királynője már október elején elkezdett ráhangolódni az ünnepekre, ami nem is csoda, hiszen november 15-én megkezdi hagyományos ünnepi turnéját az Egyesült Államokban. Az utolsó koncertjét majd december 17-én adja New Yorkban.

Carey a koncertek kapcsán interjút adott a People magazinnak, amiben elmondta, gyakran rácsodálkozik, hogy ikrei jövő tavasszal már 13 évesek lesznek. „Persze szeretném megállítani az időt, így nem kell annyira rohanni, hiszen csak 12 évesek, ugyanakkor jó látni, hogy milyen kiskamaszok lettek. Kedvesek, jószívűek, és szeretnek sportolni”- mondta az énekesnő, hozzátéve azt is, hogy karácsonykor, mint a legtöbb család, ők is szeretnek szánkózni, vagy társasjátékozni. Két kedvencük van, az egyik a Tabu, a másik a Heads Up! (itthon Hedz up – a szerk.).

Mariah Carey és gyermekei: Moroccan és Monroe

Carey és gyerekei 2016-ban (Fotó: Profimedia)

Az interjúból az is kiderül, hogy Carey lánya, aki tavaly elénekelte anyja ikonikus dalát, szívesen főzőcskézik vele, ahogyan az is, hogy az énekesnő nem szeretné magához láncolni a gyerekeit, ha azok felnőnek. „Remélem, hogy amikor felnőnek és saját családjuk lesz, éppen olyan fontosak lesznek számukra az ünnepek, mint most, amikor hármasban vagyunk.”

Mariah Carey kétszer volt házas. Első férje Tommy Mottola zenei producer volt, aki egyébként később Thalíát vette feleségül. Második férje pedig a korábban említett Nick Cannon. A férfi igazi rekordernek számít Hollywoodban, mivel összesen 12 gyermek édesapja, tragikus módon az egyikük egy fertőzés következtében elhunyt.

Nézd meg, hogyan lettek cuki kisgyerekekből, kiskamaszok Carey gyerekei!

Mariah Carey és gyermekei: Moroccan és Monroe
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top