nlc.hu
Életmód

Mariah Carey és a Karácsony királynője

Nem engedik Mariah Carey-nek, hogy a Karácsony királynője legyen

Mariah megpróbálta levédetni a Karácsony királynője címet, de kérelmét elutasították.

Megpróbálta elérni az Amerikai Szabadalmi- és Védjegyhivatalnál Mariah Carey, hogy senki más ne használhassa a Karácsony királynője elnevezést, csak ő. A szabadalmi hivatal azonban résen volt és elutasította Mariah kérelmét.

A BBC azt írja, hogy a ”QOC” (Queen of Christmas) és a Karácsony hercegnő elnevezéseket sem engedték levédetni az énekesnőnek.

Nem lett a Karácsony királynője Mariah Carey (Fotó: NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Nem lett a Karácsony királynője Mariah Carey (Fotó: NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Pedig Mariah élete összefonódott a karácsonnyal, amióta 1994-ben először elénekelt ezt a számot:

Carey cége, a Lotion LLC tavaly kérelmezte az ünnepi védjegyet, aminek következtében egy másik énekesnő, Elizabeth Chan augusztusban jogi kifogást emelt, hogy megakadályozza a bejegyzés megszerzését.

Chan – akit 2018-ban a The New Yorker „Karácsony királynőjének” titulált, mert egy évtizeden át minden évben eredeti ünnepi lemezeket adott ki – bírálta Careyt, amiért megpróbálta pénzzé tenni a karácsonyt.

Hogy valami öröme is legyen Mariahnak, arról a Netflix gondoskodott, mert lehetővé tették számára, hogy a nagyközönség előtt megnézhesse a Korona 5. évadát, mert az énekesnő nagy rajongója a sorozatnak. Az 5. évadot már mi is megnéztük, itt találod a kritikát róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top