nlc.hu
Sztárok

Balogh Edina akkor és most

Ilyen volt 20 éve Balogh Edina, amikor Magyarország szépe lett

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy Balogh Edina a Barátok közt Kingájaként tűnt fel először a képernyőn: már előtte is láthattad, méghozzá szépségkirálynőként!

Az épp válófélben lévő Som-Balogh Edina még 20 éves sem volt, amikor Magyarország szépének választották 2003-ban. Ez nem sokkal azután történt, hogy befejezte középiskolai tanulmányait, melynek emlékét egy akkor igen divatos, szépia színű tablókép őrzi. Edina már akkor is gyönyörű volt, bár szerintünk jól döntött, hogy később világosabb hajszínre váltott.

Balogh Edina tablóképe

Balogh Edina tiniként (Fotó: Fotocentral/Csibi Szilvia)

Az, hogy Edina a tablóképén csodaszép sminket visel és szemmel láthatóan jó barátságot ápol a kamerával, nem a véletlen műve. A kamaszlány már akkor rutinos modellnek számított, akit csak néhány hónap választott el a világot jelentő deszkáktól.

Az épp nagykorúvá vált Edina jött, látott és győzött a rangos szépségversenyen: az ő fejére került a korona és egy éven át birtokolhatta a Magyarország szépe címet. A felejthetetlen élményeket ébresztő fotó, melyen a fejére került a korona, szülei otthonában mai napig kint van a falon, Edina kislánya pedig ámulva nézi rajta meseszép anyukáját.

Képsorozat Balogh Edináról, az RTL Klub 'Barátok közt' című sorozatának szereplőjéről., Image: 202157026, Fotó: Csibi Szilvia

Balogh Edina szépségkirálynőként (Fotó: Fotocentral/Csibi Szilvia)

Királynőből Kinga lett

Egy évvel később Magyarország szépe a Barátok köztben megkapta Nádor Kinga szerepét, így napi rendszerességgel láthattad a tévé képernyőjén egészen 2013-ig, első gyermeke születéséig. 

A kisfiú a Noel nevet kapta, szülei pedig épp a híres sorozatnak köszönhetően szerettek egymásba: Edina a Barátok közt zenei producerével, Som Krisztiánnal kötött házasságot. Noel kistestvére, Lilien 4 évvel később jött világra.

Edina azóta nem él reflektorfényben, az utóbbi hetekben azonban nagy port kavart a hír, mely szerint Krisztiánnal külön utakon folytatják tovább az életüket. A döntést a színésznő hozta meg, pedig tavasszal még arról beszélt, hogy ha egy párnak gyerekei születnek, igazán nyomós ok kell ahhoz, hogy felrúgjanak egy házasságot.

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top