nlc.hu
Sztárok

Som-Balogh Edina pár hónapos nyilatkozata

A válófélben lévő Som-Balogh Edina pár hónapja így nyilatkozott: „Mi házasságpártiak vagyunk, ebben hiszünk”

Ugyan voltak jelek, de mégis azt mondták, minden rendben van.

Lassan nem túlzás az állítani, hogy 2023 a válások éve, ugyanis már nehéz lenne felsorolni, hány sztárpár jelentette be, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. Két hónapja mindenki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásán évődik, hiszen ők olyan pár voltak, akiknél külsőszemmel sosem lehetett problémát látni. 

Hasonlóan robbant a bomba ma reggel, miszerint Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián tizenegy év és két gyerek után döntöttek úgy, hogy elválnak. Kicsit visszamentünk az időben, nem is kellett sokat, amikor a Barátok közt egykori sztárja még teljesen másként nyilatkozott házasságukról. 

Som-Balogh Edina és Som Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

Edináék múltjához hozzátartozik, hogy ők még abban az időszakban ismerkedtek meg, amikor forgatták a Barátok közt című sorozatot, melynek Zoltán a háttérstábját erősítette. „Megláttam a stáblistán, hogy Som Krisztián, és olyan fura érzésem volt. Aztán a férjem lett! – emlékezett vissza boldogan az áprilisi Ütős Ötösben a színésznő, aki akkor hozzátette, éveket várt Krisztiánra, végül ő kezdeményezett nála. – Azt hiszem, hét vagy nyolc év után kezdtünk el közeledni egymáshoz. Meg kellett látnom őt, hogy tetszik-e, nem tetszik. És tetszett. Akkor le kellett csapnom rá, mert ő nem akart közelíteni. Én szólítottam meg, angolul. Mentségemre szóljon, hogy pezsgőztem.

Szintén áprilisban, pár nappal azelőtt, hogy a színésznő felidézte megismerkedésüket, a HOT! magazinnak arról beszélt, bár az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek, kitartanak egymás mellett. Hangsúlyozta, hisz abban, hogy nem lehet olyan súlyos probléma, ami miatt véget kellene vetni egy házasságnak, ugyanakkor azt is őszintén vallja, a szerelem nem lángol örökké. 

Nem úgy van ám! Egy adott fázisban már döntés kérdése, hogyan folytatjuk. Felelősséggel tartozunk a gyerekeinkért, a családunkért.

Mi házasságpártiak vagyunk, ebben hiszünk, így nevelkedtünk. Szerintünk nyomós ok kell ahhoz, hogy felrúgj egy házasságot, ha már gyerekek is vannak. Köztünk a bizalom teljesen megvan

 – magyarázta Edina, majd férje is megerősítette, voltak ugyan rosszabb időszakaik, de sikerült megoldaniuk a problémákat. – Kitartunk egymás mellett, hiszen örök hűséget fogadtunk. Ha rossz periódusunk van, szerintem az nem út, hogy másfelé megyünk. A körülöttünk lévő példákból láthatjuk, hogy egy válás után jöhet akár egy hirtelen boldogság, de végül ugyanazokat a köröket futjuk le.”

Som-Balogh Edina és Som Krisztián 2021

Fotó: Schumy Csaba

Csupán két hónappal később, júniusban már árnyaltabban fogalmazott a szerelmüket illetően a kétgyermekes édesanya. Így utólag, talán ezek a problémák már a válásuk előszelei voltak, mégis remény sugárzott Edina szavaiból. 

Egy négytagú család menedzselése elképesztően fárasztó, bonyolult, és sok tervezést igényel. Bármennyire is azt gondolom, hogy ezt lazábban kellene csinálni, mert bemerevít, mégis mindig rájövök, ha előre megszervezem a dolgokat és irányítom a családomat, gördülékenyebben mennek a dolgok. Persze ebben én fáradok el. Például egy közös nyaralás levezénylése hihetetlen munka – mondta akkor a Story magazinnak, majd kitért arra is, milyen volt abban az időben a kapcsolatuk a férjével. –

A férjemmel kevés minőségi időt tudunk együtt tölteni kettecskén, csak egymásra figyelve. Remélem, ahogy majd egyre nagyobbak lesznek a gyerekek, ez változni fog.

 Most az tölti ki a napokat, hogy előre egyeztetünk: ki mit csinál, és sokszor nem is vesszük észre a feladat mögött az embert.

El is érkeztünk a mai naphoz, alig három hónappal a legutolsó nyilatkozat után bejelentették, nem csak eldöntötték, hogy elválnak, már folyamatban is van az ügy. Látva a múltjukat, talán az egyik legfurcsább és legszomorúbb, hogy Edina immáron úgy fogalmazott, valójában sosem illettek össze

Som-Balogh Edina és férje, Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk…

Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, kiegészítettük ugyan egymást, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt, akadtak problémáink, de eddig ezeken mindig valahogy túlléptünk

– mint mondja, a kapcsolatukba nem lépett be harmadik fél, azért döntöttek a válás mellett, mert már nagyon eltávolodtak egymástól. Kijelentették, gyermekeiket ezután is közösen szeretnék nevelni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top