nlc.hu
Sztárok

Som-Balogh Edina a házasságáról

Som-Balogh Edina: „A férjemmel kevés minőségi időt tudunk együtt tölteni”

Reméli, ez hamarosan változni fog.

Som-Balogh Edina és Som Krisztián már több mint tíz éve összekötötték az életüket és közösen nevelik két gyermeküket, Noelt és Lilit. Ahogy a legtöbb kapcsolat, az övék sem mentes a hullámvölgyektől, de mindig kitartottak egymás mellett

Som-Balogh Edina és Som Krisztián

Fotó: Olajos Piroska

A Barátok közt egykori sztárja igyekszik folyamatosan helytállni a munkában és otthon is, ám bevallása szerint ez nem olyan egyszerű. 

„Egy négytagú család menedzselése elképesztően fárasztó, bonyolult, és sok tervezést igényel. Bármennyire is azt gondolom, hogy ezt lazábban kellene csinálni, mert bemerevít, mégis mindig rájövök, ha előre megszervezem a dolgokat és irányítom a családomat, gördülékenyebben mennek a dolgok. Persze ebben én fáradok el. Például egy közös nyaralás levezénylése hihetetlen munka – mondta a Story magazinnak adott interjújában a színésznő, majd kitért arra is, jelenleg milyen a kapcsolatuk a férjével. – A férjemmel kevés minőségi időt tudunk együtt tölteni kettecskén, csak egymásra figyelve. Remélem, ahogy majd egyre nagyobbak lesznek a gyerekek, ez változni fog. Most az tölti ki a napokat, hogy előre egyeztetünk: ki mit csinál, és sokszor nem is vesszük észre a feladat mögött az embert.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top