nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika a távkapcsolatáról

6 éve távkapcsolatban él Herceg Erika, az X-Faktor korábbi mentora, és nagyon élvezi

Legutóbb egy hónapja találkoztak.

Herceg Erika 6 éve él távkapcsolatban a kazah származású párjával, a férfi Svájcban lakik. Legutóbb egy hónapja találkoztak. Minderről a Blikk Címlapsztori videójában mesélt az X-Faktor előző évadának mentora.

Herceg Erika

Remekül működik Herceg Erikáék távkapcsolata – Fotó: Sajtóklub

“Minden szuper, én ezt most nagyon élvezem” – árulta el a távkapcsolatáról. Elmondása szerint ismeri a párja szüleit, ő is ismeri az énekesnő szüleit, sőt a párja szülei úgy szeretik őt, mint a lányukat. Állítja, az őket elválasztó távolság csak frissíti a kapcsolatukat.

Most az érintés sokat ér számunkra, annyira keveset látjuk egymást, hogy amikor találkozunk, az olyan, mintha a mézesheteinket töltenénk” – vallotta be a 35 éves énekesnő. Azt is megjegyezte, hogy meglátszik rajta, amikor sokáig nem találkozik a szerelmével: “Ilyenkor kicsit “beszomorodik a szemem”, nincs meg benne a szokásos ragyogás“.

Az X-Faktor mentora eddig még nem mutatta meg a titokzatos szerelmét – aki amúgy üzletember -, ezt korábban meg is indokolta: “Én értek máshoz is azonkívül, hogy kiteregessem a magánéletemet. Ráadásul ő sem akarja. Egyébként féltékeny típus vagyok, meg túl jó pasi ahhoz, hogy mindenki megismerje“. Egyébként az énekesnő kezét egy hónapos ismeretség után mesébe illő módon kérte meg a párja. Esküvő azonban nem várható. “Talán tíz éve álmodoztam még róla, de 35 évesen mar teljesen más értékeket képviselek. Eddig kétszer kezdtük el tervezni, nem jött össze. Most már szerintem nem lesz esküvőnk” árulta el pár hónapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top