nlc.hu
Sztárok
Ázsia Expresszben: visszatértek a kiesett játékosok

Óriási csavar az Ázsia Expresszben: visszatért az összes kiesett játékos

Újra 7 páros versenyez.

Az Ázsia Expressz hétfői adásában kezdetét vette a kaland-reality 3. hete, amelyben addig két páros már kiesett. Ám mielőtt elindította volna a 3. hét első játékát Ördög Nóra, meglepetéssel szolgált a még versenyben lévő 5 párosnak (Kucsera Gábor és Tóth Dávid, Kempf Zozo és Pető Brúnó, Hegyes Berci és Vágner Fanni, Nagy Alekosz és Varsányi Réka, Sipos F. Tamás és Sipos Dani).

Ázsia Expressz,

A már kiesett játékosok újra visszakerülhettek az Ázsia Expresszbe – Fotó: Sajtószoba

Bejelentette, hogy visszatér a már kiesett 2 páros (Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka, valamint Kecskés Enikő és Kafi Rea Milla), viszont párcserével folytatják a játékot. Ennek értelmében Völgyi Zsuzsi Kecskés Enikővel, míg Kunovics Katinka Kafi Rea Millával került össze.

„Ebben az évadban egy teljesen új verzióban csavartuk meg egy kicsit a játékot. Mind a két páros azért küzd, hogy ennek a szakasznak a végén visszanyerhessék a saját eredeti párjaikat. Hogyha bármelyikük is búcsúzik, ott már nincsen visszaút, tehát akkor gyakorlatilag az ideiglenesen megalkotott párosnak kell tovább folytatni a versenyt. De ha mindketten versenyben maradnak, akkor visszakaphatják az eredeti társaikat. De mivel egyszer már kiestek a versenyből, természetesen nehezített pályán mozognak majd. Ebben a szakasznak nehezebb feladatokat, nehezebb küldetéseket kell majd megoldaniuk” – magyarázta Ördög Nóra a csavart, amely eléggé letaglózta a még ténylegesen versenyben lévő 5 párost, mondván, ez nem fair velük szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top