nlc.hu
Sztárok
Marsi Anikó és férje

Így csókolózott Marsi Anikó és férje a Sztárban Sztár leszek-ben! – Fotó

Váratlan vendégek tűntek fel a nézők sorai között.
Marsi Anikó és férje Gyarmati Gábor

Marsi Anikó és párja, Gyarmati Gábor is feltűnt a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi forgatásán. A Tények műsorvezetője férje fiával, Artúrral és annak édesanyjával, a színésznő Agócs Judittal nézte végig az adást. A tévés a Blikknek elmondta, hogy már régóta szerette volna élőben is megtekinteni a műsort. 

„A férjem kisfiának, Artúrnak születésnapja van, és az volt a kívánsága, hogy együtt, élőben nézzük meg a Sztárban Sztár leszek! egyik adását, mert nagy rajongója a műsornak, sőt, kedvenc versenyzője is van. Mi pedig örömmel teljesítettük a kérését, mert szeretjük ezt a műsort. Barátok is jöttek velünk. Érdekes, hogy bár több éve fut a csatornán ez a show, és már többször jelentkeztem is be a Tények közben Tillához a stúdióba, még sosem jöttem el megnézni, ez az első. Nagyon tetszik, rendkívül jól szórakozunk” – mondta a lapnak Anikó.

A TV2 sztárja a nézőtéren foglalt helyet a családjával. Férjével, Gáborral többször is összebújtak, csókot váltottak, ezzel is megmutatva, mekkora a szerelem közöttük. Íme néhány fotó a párról:

Marsi Anikó nyáron egy megrázó vallomással került a lapok címlapjára: 47 éves volt, amikor teherbe esett, de 9 héttel később elvesztette a kisbabáját. A híresség akkor elmondta, hogy férjét, Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztették a babát. „Ő, azt hiszem, beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez. Gábor odavolt, én leginkább csak nem hittem el.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top