nlc.hu
Sztárok

Le akarta kapni a Nagy Ő-t Mónika

A Nagy Ő: Mónika mindenki előtt rávetette magát Jákob Zolira, megpróbálta megcsókolni – videó

A csókkísérlete mélységesen felháborította a többi lányt.

A Nagy Ő legutóbbi adásában – a többi lány jelenlétében – Mónika leültette maga mellé Jákob Zolit egy csók reményében. Nem hezitált: rávetette magát a milliárdosra és megpróbálta lekapni őt.

Nagy Ő Mónika

Sikertelenül zárult Nagy Ő Mónika csókkísérlete – Forrás: TV2 / A Nagy Ő – videó

„Mi az? Mit csinálsz? Jaj, de cuki vagy! Ezt így mindenki előtt gondoltad? Ezért ültettél ide?” – reagált erre a kissé zavarban lévő Jákob Zoli, miközben gyorsan kiszabadította magát Mónika karjából, így a csók is elmaradt.

„Megszeppentél?” – kérdezett rá Móni, mire Jákob: „Nem, csak meglepődtem.

„Próbáltam kihasználni a lehetőséget, ami nem úgy sült el, ahogy terveztem. Kíváncsi voltam, hogy működik-e köztünk a kémia. Nem szerettem volna feleslegesen harcolni érte” – magyarázta tettét utólag a riportszobában a milliárdos szívére pályázó 33 éves irodai asszisztens. Miután Jákob távozott, Móni bevallotta a többiknek, hogy nagyon megkívánta Zolit és nem tudott uralkodni magán: „Éreztem az illatát. Egyből éreztem a kémiát, de ő sajnos nem érezte.

Váratlan akciója azonban kiverte a biztosítékot a versenytársainál. „Móni próbálkozása, hogy a Zolinál elcsattanjon a csók, szerintem kritikán aluli. Nem tudom, ezzel mit akart bizonyítani nekünk” – fakadt ki a riportszobában Edina.

Maria bevallotta, majdnem elhányta magát, mikor látta, hogy Mónika megpróbálta megcsókolni Zolit. Szerinte undorítóan viselkedett a versenytársa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top