nlc.hu
Sztárok
Vincent Cassel szerelmi élete

Ő Vincent Cassel új barátnője, aki kiköpött hasonmása az exfeleségének

Egy brazil modell személyében talált rá a szerelem.

Vincent Casselt a 27 éves brazil modellel, Narah Baptistával kapták lencsevégre pénteken Rio de Janeiro tengerpartján. Az 56 éves francia színész mindössze hat hónappal azután mutatkozott nyilvánosan új szerelmével, hogy különvált 26 éves feleségétől, Tina Kunakey-től. Vincent szinte sugárzott új kedvese mellett, aki sokak szerint kiköpött hasonmása az exnejének. Az Instagramon a színész számos felvételt és videót osztott meg az utazásáról, köztük egy szelfit is, amelyhez a következőt írta: „Csak boldog akartam lenni… az vagyok”, mire Narah azt válaszolta: „Amor”, ami portugálul szerelmet jelent.

Vincent és felesége, Tina, akitől 2019 áprilisában született meg kislánya, Amazonie, feltehetően elváltak, miután múltjukat teljesen kitörölték a közösségi médiából. Egy forrás most a DailyMail.com-nak annyit nyilatkozott, hogy a házaspár válófélben van, és Tina szíve összetört.

Íme néhány fotó Vincent Cassel és Narah Baptista közös kiruccanásáról

Megnézem
Összes kép (4)

 

Áprilisban a francia színész váratlanul törölte az összes Tináról készült képet, ezért feltételezhető volt, hogy a pár öt év házasság után szakított. Vincent – ​​aki leginkább az Ocean’s Twelve-ben és a Fekete hattyúban játszott szerepeiről ismert– 2018-ban kötött házasságot Tinával.

Legutóbb február 17-én tetszett a színésznek felesége egyik lenyűgöző Instagram-képe – miközben Tina hetek óta nem osztott meg egyetlen fotót sem magáról Vincenttel, ezért több követője is megkérdezte: „Hol van a férje?” De sem Tina, sem Vincent nem foglalkozott nyilvánosan a házasságukkal kapcsolatos találgatásokkal.

Vincent Cassel

Vincent Cassel (Fotó: depositphotos.com)

Vincent Cassel első felesége Monica Bellucci volt, 1999-ben házasodtak össze. A párnak két lánya született – Deva és Léonie, mielőtt 2013-ban 14 év házasság után elváltak. 2016-ban jött össze a színész az akkor mindössze 19 éves Tinával, és kapcsolatuk a 30 évnyi korkülönbség miatt világszerte a címlapokra került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top