nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika családja

Megszületett Szabó Erika kisbabája – Fotó a piciről

A színésznő a közösségi oldalán tett közzé képet a gyermekéről.

Szabó Erika október 17-én életet adott első gyermekének, Nolennek. A híresség 14 évvel ezelőtt otthagyta a Barátok köztöt, ám a szakmáját azóta sem hagyta abba. Az újdonsült édesanya most egy kis pihenőre vonul, hogy minden idejét a kisbabájára szánja. Kattints ide a kicsiről készült fotóért! 

Szabó Erika

Szabó Erika (Fotó: Schumy Csaba)

Erika 2020 nyarán házasodott össze a párjával, aki már akkor felvetette, hogy szeretnének mielőbb családot alapítani.

 „Jó érzés kimondani a páromra, hogy a férjem. (…) A férjem nagyon okos, jóképű, vonzó férfi , akire büszke vagyok, és akivel csodálatos együtt létezni. (…) Úgy érzem, neki is fontos, hogy szellemileg társának tartson, és nőként vonzónak érezzen. A szerelem mellett mély szeretet és tisztelet van bennünk egymás iránt. (…) Egy a cél: mindketten szeretnénk családot alapítani” – nyilatkozta korábban a férjével kapcsolatban a színésznő.

Mikor tér vissza a színpadra?

A visszavonulása miatt egyáltalán nincsenek aggodalmai.

„Az a terv, hogy egy évadot még biztosan kihagyok a színházból, és utána szép fokozatosan térek vissza. (…) Az én szakmámban azt is tudni kell kezelni, ha az ember épp nincs a figyelem középpontjában, vagy épp csak kisebb szerepek jutnak neki. (…) Ez így egészséges, és bennem ez soha nem okozott rossz érzést” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top