nlc.hu
Sztárok

Szalai Krisztáék drámája

Válásba torkollhat Szalai Krisztáék felújítása

Az ügy most jutott el a bírósági szakaszig, és már a házasságukat is fenyegeti.

Ahogy azt az nlc is megírta, több mint négy éve tart Szalai Kriszta és férje, Cserna Antal kanosszajárása az otthonuk miatt. A színész házaspár budai háza alatt a föld megcsúszott, szerintük a mellettük folyó építkezés miatt. Az otthonuk életveszélyessé vált, ezért feljelentést tettek.

„A családot megviseli ez a borzalmas ügy, a férjem sincs jól. Küzdünk, ahogy a maradék erőnkből futja, de azt hiszem, beleöregedtem ebbe az egészbe. Most szerencsénk van, mert egész enyhe az idő, de amikor a nappaliban ülünk, érezzük, hogy huzat van, befúj a szél a repedéseken. Amikor mínuszok voltak, csak tüsszögtünk és a fűtés összege is a duplájára emelkedett” – mondta korábban Szalai Kriszta.

Szalai Kriszta

Szalai Kriszta (Fotó: Nagy Zoltán)

Az ügy most jutott el a bírósági szakaszig, de a ház ügyében az első tárgyalási nap eredménytelenül zárult. Ám kiderült, Krisztának és Antalnak nem csak az otthonuk miatt kellett aggódniuk.

„Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a szomszédunk egy új igazságügyi szakértői véleményt kért a házunk alapozásáról, amit nekünk kellett kifizetni és elvégezni is. Nem készült el időben, ezért az első tárgyaláson sem történt érdemben sok minden. Gondoltam rá, hogy videóra veszem, amint Cserna Antal művész úr ássa a kemény agyagot, de aztán letettem róla. Nem jutottunk messzire, mert egy betontömb miatt elakadt az ásás. Ez volt az a pillanat, amikor egymásra néztünk és azt mondtuk, most kell hátradőlni és megnyugodni, aztán történik, ami történik. Nem lehet, hogy mindenünk rámenjen erre az ügyre, a házasságunkat is beleértve” – fogalmazott a Blikknek Szalai Kriszta, aki azt is elárulta, a következő tárgyalás időpontját januárra tűzte ki a bíróság.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top