nlc.hu
Sztárok

Bruce Willis állapota

Újabb szomorú hírek érkeztek Bruce Willis állapotáról

A családja hiába reménykedett, hogy lesz majd gyógyír a betegségére.

Miután afáziát diagnosztizáltak nála, Bruce Willis úgy döntött, visszavonul a színészi pályáról. Ezt lánya, Rumer Willis jelentette be még 2022 tavaszán. Sajnos a híresség állapota azóta romlott, és az orvosok megállapították, hogy ún. frontotemporális demencia, azaz a Pick-betegség okozza a tüneteket.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, a demencia ezen formája gyakran fiatalabb korban, vagyis 45–65 éves kor között jelentkezik, és bár kezdetben a memória még nem érintett, de a személyiség és a viselkedés megváltozik, a későbbiekben pedig romlanak a kommunikációs, valamint a memória- és a fizikai készségek.

A színész felesége, Emma Heming Willis Instagram-oldalán megosztotta, ugyan fájdalmas volt számukra szembesülni az újabb diagnózissal, megkönnyebbültek, hogy végre pontosan kiderült, mivel állnak szemben.

Sajnos azóta többször is szomorú hírek érkeztek a színész állapotáról, A simlis és a szende című sorozat alkotója, Glenn Gordon Caron, aki a mai napig jó barátságot ápol Bruce Willisszel, megosztotta, ugyan a színész még mindig önmaga, de egyre nehezebben fejezi ki magát.

„Ha valaha is időt töltöttél Bruce-szal, tudod, hogy nincs senki, aki jobban szeretné az életet, mint ő. Most pedig már a könyveket sem veszi a kezébe, pedig régen rengeteget olvasott” – mesélte.

Bruce Willis

Fotó: VCG via Getty Images

Mint a Blikk írja, a vészjósló hírek ellenére Willis családja bízott abban, hogy találnak megoldást a súlyos helyzetre, de a felesége nemrégiben az utolsó reménysugarakat is eloszlatta: a színész betegsége gyógyíthatatlan.

A hírességet szerencsére óriási szeretet veszi körül, a 68. születésnapja alkalmából több olyan fotó is készült, ami azt bizonyította, hogy a családja igyekszik mellette lenni ebben a nehéz időszakban.

Bruce Willis a családja körében
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top