nlc.hu
Sztárok

Hírek Bruce Willis állapotáról

Szívszorító hírek jöttek Bruce Willis állapotáról

Régi barátja látogatta meg Bruce Willist, aki egyre távolabb kerül a körülötte lévő világtól.

A Hulu streamingszolgáltató újra leadja a 80-as évek második felének nagy amerikai sikersorozatát, a Cybill Shepherd és Bruce Willis főszereplésével készült A simlis és a szendét. Ennek kapcsán szólalt meg Glenn Gordon Caron, a széria alkotója, aki a mai napig jó barátságot ápol Bruce Willisszel.

A frontotemporális demenciával küzdő színészről azonban nem érkeztek jó hírek. Bár Caron szerint a sztár még mindig Bruce, de már nem nagyon tudja kifejezni magát – betegsége elsősorban az agy beszédért felelős részét lehetetleníti el.

„Tudom, hogy nagyon örül annak, hogy a műsor elérhető lesz az emberek számára, bár ezt nem mondhatja el nekem” – mondta a 69 éves Caron a New York Postnak Willisről, aki betegsége miatt már visszavonult a színészettől.

férfi és nő

Bruce Willis és Cybill Shepherd, A simlis és a szende című sorozat sztárjai (Fotó: Getty Images)

Caron igyekszik tartani a kapcsolatot a színész családjával. „Ha valaha is időt töltöttél Bruce-szal, tudod, hogy nincs senki, aki jobban szeretné az életet, mint ő. Most pedig már a könyveket sem veszi a kezébe, pedig régen rengeteget olvasott. Elmúlt az életöröme” – mondta Caron, aki szerint már csak egy-két percig ismeri fel őt Willis.  

Itt egy videó arról, hogy Bruce Willis milyen volt régen a színpadon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top