nlc.hu
Sztárok

Gyógyszereket találtak Matthew Perry otthonában

Drogokat nem, gyógyszereket viszont találtak a hatóságok Matthew Perry otthonában

A vizsgálatok eredményeire viszont még hetekig kell várni.

Mint mi is megírtuk, elhunyt Matthew Perry. Az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá.

Az első hírek szerint a helyszínen nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, sőt, azóta az is kiderült, hogy sztár otthonához szombaton kiérkező elsősegélynyújtók nem találtak illegális drogokat, viszont a bűnüldöző szervektől származó új információk szerint számos gyógyszert például antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és egy COPD-gyógyszert találtak a házban, írja a hvg.hu

Matthew Perry

Fotó: Gabriel Bouys/ AFP

A krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) a tüdő kis légutaiban végbemenő krónikus gyulladásos betegség, mely nehézlégzéssel, köhögéssel, váladékképződéssel és gyakori légúti megbetegedéssel jár. A COPD-s betegek közel 95 százaléka dohányzik vagy dohányzott korábban, és Matthew Perryről is tudni lehetett, hogy ez volt az egyik káros szenvedélye. 

A TMZ információi szerint a Los Angeles megyei halottkém toxikológiai vizsgálatot fog végezni annak megállapítására, hogy Perry szervezetében volt-e kábítószer vagy gyógyszer, de ez a vizsgálat hónapokig is eltarthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top