22 sztár, aki kimaxolta a Halloweent: az idei legjobb celebjelmezek

nlc | 2023. Október 31.
A halloween egyet jelent Hollywoodban a lehető legextrább jelmezkölteményekkel. Mutatjuk az idei halloween legjobban öltözött sztárjait.

Te is gondosan megkomponálod a halloweeni jelemezedet és ügyelsz annak minden apró részletére? Akkor biztosan otthon éreznéd magad a hollywoodi sztárok között, akik minden évben teljesen odateszik magukat a jelmezversenyen. Olyannyira, hogy valaki egy év alatt több kosztümöt is villant, mások az egész családot egy komplett tematika szerint öltöztetik fel. A hírességek idén is arra törekedtek, hogy minél inkább kimaxolják a 2023-as halloweent. A galériában szereplő sztárok pedig tökéletesen megugrották a feladatot, mikor különböző filmes karaktereknek, vagy épp egymásnak öltöztek be.

adele nlc

Ha Catherine Zeta-Jones nem ér rá megformálni Morticia Addamst a Wednesday második évadában, akkor Adele simán beugorhatna helyette. (Fotó: Instagram/@adele)

jenna dewan nlc

Jenna Dewan és pasija, Steve Kazee rekreálták az Ollókezű Edwardot. (Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

keke palmer nlc

Keke Palmer Frankenstein szörnyének öltözött annak minden kellékével (a retró színű fotót is beleértve). (Fotó: Instagram/@keke)

cindy crawford nlc

Cindy Crawford és férje a Grease ikonikus párosát elevenítették meg. (Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

demi lovato nlc

Demi Lovato a klasszikusokhoz nyúlt vissza: így lett belőle Hófehérke. (Fotó: Profimedia)

ed sheeran nlc

Ed Sheeran Chuckyként ijesztget. (Fotó: Instagram/@teddysphotos)

justin és hailey bieber

Hailey és Justin Bieber a Flinstone-családból inspirálódtak. (Fotó: Instagram/@justinbieber)

halsey nlc

Még az is lehet, hogy ellopjuk magunknak Halsey szirénkosztümjének ötletét a halloweeni buliba. (Fotó: Profimedia)

christina aguilera nlc

Emlékszel még a Díva (Burlesque) című filmre? Christina Aguilera most a filmbéli kolléganője, Cher előtt tisztelgett a jelmezével. (Fotó: Instagram/@xtina)

Camila Mendes Lili Reinhart Madelaine Petsch nlc

A Riverdale színésznői, Camila Mendes, Lili Reinhart és Madelaine Petsch a DC ikonikus nőalakjainak jelmezébe bújtak. Megelevenedett így hát Harley Quinn, Méregcsók és Macskanő. (Fotó: Profimedia)

kourtney kardashian nlc

Akár szereted a Kardashianeket, akár nem, be kell látnod, hogy ritka vicces jelmez a saját tesódnak beöltözni: így tett Kourtney is, mikor Kim 2013-as Met-gála ruháját idézte meg. (Fotó: Instagram/@kourtneykardash)

shay mitchell nlc

A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell és kislánya megidézték a Nyugati Boszorkányt és Glindát, a Jó Boszorkányt. (Fotó: Instagram/@shaymitchell)

lizzo nlc

Lizzo Tina Turnerré változott halloween alkalmából

Megan Fox Machine Gun Kelly nlc

Megan Fox és Machine Gun Kelly a Kill Bill karaktereinek öltöztek be. (Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Paris Hilton nlc

Paris Hilton Britney Spears Toxic-korszaka előtt tisztelgett. (Fotó: Profimedia)

edward norton nlc

Edward Norton és felesége David és Victoria Beackham párosának öltözött. (Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Exit mobile version