nlc.hu
Sztárok

Neil Patrick Harris és családjának halloweeni jelemezei

Senki nem csinálja olyan jól a halloweent, mint Neil Patrick Harris és családja

A globális halloweeni jelmezversenyt minden évben Neil Patrick Harris és családja nyeri. Jönnek a képes bizonyítékok a kreatív és egyedi kosztümökről.
Neil Patrick Harris és családja

Hetekig agyalsz azon, hogy minek öltözz be halloweenkor, és a végén újrahasznosítasz egy nyuszifület, hogy idén Bridget Jonesnak add el azt, ami tavaly Elle Woods volt… Ismerős a szitu?  Na ez az, ami nem fordulhat elő Neil Patrick Harris családjában. Ők ugyanis – a gondosan kidolgozott jelmezkompozíciók alapján legalábbis így gondoljuk – abban a pillanatban kezdik tervezni a következő évi családi halloween tematikáját, amint az az évi kosztüm lekerül róluk.

Az Így jártam anyátokkal sztárja és férje, David Burtka, valamint a most már 12 éves ikergyermekeik, Harper és Gideon minden halloweenkor eszméletlenül kidolgozott jelmezekben pózolnak. Mindig van valamilyen téma, ami köré épülnek a kosztümök, majd egy komplett fotózást tartanak azok megörökítésére. Ezeket pedig rendszeresen megosztják az Instagramjukon. Neil Patrick Harrisék tehát teljesen kimaxolják a halloweent – az alábbi galériában megnézheted a legkreatívabb jelmezeiket.

Neil Patrick Harris és családja
Megnézem
Összes kép (12)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top