Shine

Nézz úgy ki halloweenkor, mint a filmtörténet legokosabb drogárusa!

A maszk éppen akciós, sőt: a nyomott áron most kettőt küldenek. Ha sokat rendelnek, másképpen fest majd az USA-ban az idei halloween.

Lassan itt a halloween, fél Amerika készül, a másik fele pedig legkésőbb jövő héten kezdi. Bár kétséges, hogy a koronavírus-járvány közepette lesz-e akkora hepaj, mint mondjuk tavaly, de azért az nyilvánvaló, hogy jelmezes alakok sétálnak majd az utcákon New Yorktól San Franciscóig. Az ünnepi maskarák nagyrészt szuperhősöket, boszikat és szörnyeket mintáznak, idén viszont a tévéből ismert kábítószergyáros és árus is feltűnhet az utcákon, ugyanis legyártották a Walter White-maszkot.

Fotó: Breaking Bad hivatalos Facebook oldala

Fotó: Breaking Bad hivatalos Facebook-oldala

Walter White (sorozatbeli becenevén Heisenberg) a Breaking Bad (magyarul Totál szívás) kémiatanára, aki miután megtudja, hogy rákos, fogja magát, és egy helyi junkie-val beleáll a meth-főzésbe, sőt ő lesz a legjobb és legtisztább meth-előállító szerte Új-Mexikóban. White karaktere a XXI. század tévés karakterei közül az egyik legismertebb, nagyjából a Maffiózókból ismert Tony Sopranóéhoz mérhető.

A White-ról készített jelmez 89 dollárba kerül, és az előbbi összegre kattintva megtekinthető, és mit ne mondjunk: tényleg olyan, mintha az „igazi” White lenne. 

White-ot Bryan Cranston alakította a sorozatban, a 64 éves színész nyáron felépült a koronavírusból.

(via LADBIBLE)

Imádd a sorozatokat velünk karöltve: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top