A jelmezversenyt Jessica Bielék nyerték, de Gerard Butler szőrös mellkasa is dobogós – Halloween 2019 sztár módra

Hiába, hogy csak ma este lesz halloween, a sztárok zöme már az elmúlt napokban is bulizott egy jót, mi pedig zsűriztük a legmenőbb halloweeni jelmezötleteket – és néhányat, amin meglepődtünk.

Halloweeni buli témájában van néhány sztár, akikre bizton számíthatunk. Ilyen Cindy Crawford és férje, Randy Gerber, akik a George Clooney-val gründolt (és azóta irdatlan összegért eladott) Casamigos tequilamárkájuk partiját maxolják ki rendre minden évben, illetve Heidi Klum, aki vélhetően egész évben erre az estére készül. A Casamigos idén Psychedelic Spirits címmel tartott bulit, mely 1969 nyarára repített vissza mindenkit az időben. A témaválasztás, mondani sem kell, nagyon aktuális, tekintve, hogy az év leghájpoltabb filmje Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodja, egy tequilában úszó partitól pedig alapból is elvárható, hogy tartalmazzon néhány pszichedelikus villanást. A főszervező sztárpáros jelmeze szépen igazodott is a témához, kritikaként csupán annyit jegyeznénk meg, hogy Cindynek láthatóan előnytelen volt ez a barna paróka, no de a buli hevében ez már nem sokat számított.

Cindy Crawford és Rande Gerber a Casamigos halloweeni buliján 2019

Cindy Crawford és Rande Gerber a Casamigos halloweeni buliján, 2019-ben (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos)

Ebből a szögből nézve Cindy Crawford barna parókja már nem is olyan fontos – Casamigos Halloween Party 2019 (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Casamigos)

A nem hivatalos jelmezversenyt azonban mégsem Cindy Crawfordék nyerték, sokkal inkább Justin Timberlake és Jessica Biel, akik tökéletesen kimaxolták a páros jelmez fogalmát a Justin Timberlake és mikrofonja témával. Igaz, a jelmeznek sok köze nem volt a hippikorszakhoz, mégis olyan kedvesen és viccesen „csináltak hülyét” Timberlake-ből, hogy az aranyérmet érdemel.

Jessica Biel és Justin Timberlake mint Justin Timberlake és Justin Timberlake mikrofonja a Casamigos buliján (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos)

Jó látni, hogy valaki nem fél poénra venni saját magát sem – Justin Timberlake a Casamigos halloweeni buliján (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos)

Tőlük épp csak egy hajszálnyira (vagyis inkább szőrszálnyira) maradt le Gerard Butler. Félelmetes, hogy még egy pszichedelikusan színes spandexnadrágban is tud szexi lenni.

Gerard Butler baráti társaságban a Casamigos halloweeni buliján (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos)

Jópofa volt még Patrick Schwarzenegger és párja Austin Powers és Fembot jelmeze is, de a Vámpírnaplókkal híressé vált Nina Dobrev is jól alakította Billie Eilisht, amiben ugyan nem volt semmi hippiség, de legalább kifejező volt az utolsó fekete könnycseppig.

Patrick Schwarzenegger és párja, Abby Champion a Casamigos Halloween Partyn (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos)

Nina Dobrev a Casamigos Halloween Partyn (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Casamigos)

Talán meglepő, de még egy ilyen partin is összejött egy „futottak még” kategóriányi híresség, akik képtelenek voltak kilépni a „szexi valami” témakörből. Ilyen volt Jasmine Tookes modell és az ő szexi kalózlányos szerelése, amiben az adottságainak megfelelően őrületesen festett, de ennél többet összességében nem tett le az asztalra.

Jasmine Tookes szexi kalózlányként a Casamigos 2019-es halloweeni buliján (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos)

Igaz, volt, aki még eddig sem jutott: Paris Hilton nemes egyszerűséggel önmagának öltözött be, most épp szexi lila fűzős ruciba. 

Paris Hilton mint szexi Paris Hilton a Casamigos halloweeni buliján (Fotó: JB Lacroix/GC Images)

A legcikibb ruhaválasztást vélhetően azok szenvedték el, akik úgy döntöttek, hogy Jennifer Lopeznek öltöznek – a hírek szerint ugyanis többen révült ámulatba eshettek az énekesnő Versace kifutós szereplésétől, és úgy érezték, hogy feltétlenül kell nekik is egy ilyen JLo-pillanat. Így került rá a trópusi mintás ruha másolata Lisa Rinnára is.

Lisa Rinna a Casamigos Halloween Partyn (Fotó: JB Lacroix/GC Images)

Persze nem csak a Casamigos tartotta már meg a buliját, és az Instagram tanúsága szerint a többi eseményen sem aprózták el a sztárok a jelmezválasztást. Elizabeth Hurley például Beatrix Kiddónak öltözött a Kill Billből. Végül is jól állt neki.

Bruce Willis lánya, Tallulah Willis apuka egy régi filmjéből merített ihletet jelmezéhez. Persze nem a Drágán add az életed! John McClane-jének öltözött, hanem az Ötödik elem Leeloo-jaként bulizott barátaival.

Ehhez képest Kylie Jenner fantáziátlanul biztosra ment, mikor olyan jelmezt keresett, amiben minden szögből bemutathatja bájait: Playboy-nyuszi lett, ötletét pedig legújabb legjobb barinőjével is megosztotta.

Szegény kislányának is kijutott a jóból: Jenner vérkomolyan vette a „mini me” témát, és másfél éves gyerekének a saját, tollboás és flittergazdag estélyi ruhája kicsinyített mását készíttette el. Szegény Stormiról ráadásul nem maradt le anyuci lila parókája sem.

A cirkuszi bohóc téma, úgy tűnik, idén tényleg a legnépszerűbbek között van (és nem csak a Joker-féle változat), erről tanúskodik, hogy Kelly Osbourne és Demi Lovato is így öltözött be. Kettejük közül szerintünk Miss Osbourne hozta jobban a figurát.

Izgalmas volt még Kate Beckinsale Holly Golightly jelmeze: a színésznő – természetesen – gyönyörű volt benne, mégis el tudta poénkodni annyira a helyzetet, hogy az ne tűnjön végtelenül sablonosnak.

Végül essen szó arról is, aki minden sztár közül a legkomolyabban készül a Halloweenra: Heidi Klumról. A szupermodell hosszú évek óta ütős bulival zárja az októbert, ő maga pedig látványos kosztümökbe bújik, amelyek nélkülöznek bárminemű sablonosságot vagy fantáziátlanságot. Nem elégszik meg egy szexiskedő ruhával (Jasmine Tookes, figyelj!), ami mindössze tökéletes alakjára játszik rá, helyette a legtöbbször a felismerhetetlenségig maszkíroztatja el magát, múlt évben éppenséggel Fionának a Shrekből.

Megnézem
Összes kép (9)

Hogy idén mi lesz a hétpecsétes titokként őrzött jelmez, még nem tudni, egy halloweeni buliban azonban már ők is voltak a férjével, ahová talpig csillámban érkezett, a jelmezötlet pedig láthatóan átragadt Tom Kaulitzra is.