nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó már reklámozza a pornóvideóját

Hardcore: Molnár Anikó már reklámozza a pornóvideóját, ami szerinte nem pornóvideó

Eddig csak szóló szexvideókkal kényeztette a követőit az OnlyFans-en, ám mostantól már páros hardcore pornó is látható az oldalán némi extráért cserébe.

Molnár Anikó, azaz az egykori Nagy Ő már korábban is pedzegette, hogy nyitott lenne akár arra is, hogy az OnlyFans követői páros szexvideókban lássák, ám ehhez előbb meg kellene találnia a megfelelő partnert. Úgy tűnik, ez sikerült neki, ugyanis nemrégiben elkezdte reklámozni, hogy az oldalán már látható az eddigi legbevállalósabb videója, ami szerinte határátlépést jelent az eddigi erotikus munkásságában. A videóból néhány intim helyen kitakart részletet is közzé adott a Twitter (azaz X) fiókján – fedezte fel a Blikk.

Molnár Anikó

Molnár Anikó egy bikinifotózáson (fotó: fotocentral/Schumy Csaba)

Molnár szerint egyébként amit ő csinál, az nem pornó. Egy interjúban erről az alábbiakat nyilatkozta:

A pornó és aközött, amit én csinálok, óriási különbség van. Nekem sosem lesz főnököm, aki megmondja, hogy másnap mettől meddig, hol és hány olyan férfival forgatok, akiknek lehet, hogy a keresztnevét sem tudom. Na, az kőkemény munka lehet!

Az ő terve az, hogy csak olyan felvételeket oszt meg, amin épp jól érzi magát a párjával, vagyis az emberek home video-kért fizetnek nála. Kedves Anikó! Lehet ezt csűrni-csavarni, de ez akkor is pornó, maximum annyit tehetünk még hozzá, hogy házipornó, ha már mindenképp finomítani akarjuk.

Molnár házipornó reklámját az alábbi linken nézhetik meg azok, akik regisztráltak a Twitterre, azaz az X platformra. Onnan link vezet az OnlyFans oldalára, ahol az előfizetői kapják meg a teljes, cenzúrazatlan kontentet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top