nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő pofonja

Rácz Jenőt pofon vágták, elmesélte, hogy történt

Verbális abúzus áldozata is volt.

Rácz Jenő Michelin-csillagos magyar séf, a Rumour étterem megálmodója. Hatalmas karriert futott be az elmúlt években, köszönhetően a Konyhafőnök című műsornak is. Keményen megküzdött a sikerért, ám nem tagadja, hogy ennek bizony ára volt. Fiatalkorában például nem egyszer előfordult, hogy megalázták a konyhában, méghozzá az idősebb tanárai.

Rácz Jenő

Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

„Valójában már a konyha sem az a kegyetlen hely, mint mondjuk, tíz évvel ezelőtt, amikor a séf azért is pofon vágott, ha megszólaltam, amikor csendben kellett volna maradnom. Vágtak hozzám kanalakat, követtek el velem szemben verbális abúzust. Volt, hogy azért küldtek haza, mert a papírlap, amellyel naponta ellenőrizték, mennyire voltam frissen borotválkozva, megakadt a borostámban. Ezzel együtt azt gondolom, ennek a poroszos iskolának is megvolt a maga előnye. Ma azt látom, hogy elkapatott tinisrácok jönnek-mennek a konyhában, okoskodnak csipesszel a kezükben, és még csak alázat sincs sokukban, tisztelet a kivételnek” – mesélte az InStyle Mennek a sztár. Véleménye szerint a poroszos nevelés, amit a konyhában kapott, jó iskola volt, és manapság sok olyan tinivel találkozik, akikben nincs alázat.

Íme pár fotó arról, hogy ismerte meg az ország Rácz Jenőt

Rácz Jenő
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top