Rácz Jenőt pofon vágták, elmesélte, hogy történt

S.D.V. | 2023. November 09.
Verbális abúzus áldozata is volt.

Rácz Jenő Michelin-csillagos magyar séf, a Rumour étterem megálmodója. Hatalmas karriert futott be az elmúlt években, köszönhetően a Konyhafőnök című műsornak is. Keményen megküzdött a sikerért, ám nem tagadja, hogy ennek bizony ára volt. Fiatalkorában például nem egyszer előfordult, hogy megalázták a konyhában, méghozzá az idősebb tanárai.

Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

„Valójában már a konyha sem az a kegyetlen hely, mint mondjuk, tíz évvel ezelőtt, amikor a séf azért is pofon vágott, ha megszólaltam, amikor csendben kellett volna maradnom. Vágtak hozzám kanalakat, követtek el velem szemben verbális abúzust. Volt, hogy azért küldtek haza, mert a papírlap, amellyel naponta ellenőrizték, mennyire voltam frissen borotválkozva, megakadt a borostámban. Ezzel együtt azt gondolom, ennek a poroszos iskolának is megvolt a maga előnye. Ma azt látom, hogy elkapatott tinisrácok jönnek-mennek a konyhában, okoskodnak csipesszel a kezükben, és még csak alázat sincs sokukban, tisztelet a kivételnek” – mesélte az InStyle Mennek a sztár. Véleménye szerint a poroszos nevelés, amit a konyhában kapott, jó iskola volt, és manapság sok olyan tinivel találkozik, akikben nincs alázat.

Íme pár fotó arról, hogy ismerte meg az ország Rácz Jenőt

Rácz Jenő (8)

2018-tól az RTL főzőshowjának, A Konyhafőnöknek a zsűritagja. (Fotó: RTL)

Rácz Jenő (7)

(Fotó: Sajtóklub RTL)

Rácz Jenő (6)

A séf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra A Konyhafőnök műsorában ismerkedtek meg. (Fotó: RTL)

Rácz Jenő (4)

Két évvel ezelőtti esküvője előtt Jenő lefogyott ugyan, ám a kilók csak visszacsúsztak. (Fotó: RTL Klub)

Rácz Jenő (5)

A Sztárbox című műsorra viszont úgy érezte, muszáj formába kerülnie: február óta 13 kilogramm ment le róla. Friss fotóján is látványos, mennyit fogyott. (Fotó: Trenka Attila)

Exit mobile version