nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő családi drámája

A mai napig nincs béke Rácz Jenő családjában

A szülők válása után mindenkinek újjá kellett építeni az életét.

Rácz Jenő szüleinek a válása következtében az egész család szétesett, külön-külön mindegyikük megszenvedte – írja a Blikk. A sztárséf édesanyja egy nappal ezelőtt nyilatkozott arról, hogy 6 éve nem beszélnek. Az életük akkor került rossz vágányra, amikor a szülők kapcsolata megromlott, később pedig külön utakon is folytatták.

A Konyhafőnök zsűritagja néhány évvel ezelőtt maga beszélt arról, mennyire megviselte a szülei válása és háborúskodása. Ezt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban árulta el anno Rácz Jenő.

Rácz Jenő,

Rácz Jenőnek pár éve megromlott a viszonya az édesanyjával – Fotó: Sajtóklub

Ám édesapja, Rácz Jenő Iván is beszélt már arról korábban, hogy a válása után komoly mélypontokat élt meg, mindent elvesztett: „A hitemet, a családomat, az egzisztenciámat vesztve kuporogtam az albérletemben. (…) Semmim nem maradt, (…) csak a fájdalom. Végül megváltozott az élete, és ma már pszichodráma-vezető, vallásbölcsész, buddhista tanító, valamint jógatanár.

A sztárséf amúgy napokon belül a McDonald’sban ad vacsorát. Idén ugyanis 35 éves a McDonald’s Magyarországon, az évforduló és a Régiposta utcai „Meki” újranyitása alkalmából kerül sor a gyorsétteremben a sztárséf dupla vacsoraestjére. Az újranyitás alkalmából Rácz Jenőt arra kérte fel az étteremlánc, hogy a McDonald’s hamburger-alapanyagaiból készítsen fine dining ételkreációkat, az étterem legnépszerűbb termékei által ihletetten. A vacsorahelyek egyébként már mindkét napra beteltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top