nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien szülés utáni alakja

Így néz ki pár hónappal a szülés után Vasvári Vivien

A rajongók nem győzték faggatni, hogyan csinálta.

Bár Vasvári Vivien nemrég hozta világra harmadik gyermekét, máris szinte teljesen visszanyerte korábbi alakját. A Dubajban pihenő modell egy videón mutatta meg bámulatos alakját a követőinek, akik azonnal kérdezgetni kezdték, hogyan nyerte vissza ilyen rövid idő alatt a szülés előtti megjelenését.

„Minden visszaáll magától egy idő után. Még van 6 kg plusz rajtam, de az is pár hónap és lemegy, nem aggódom. Meg sportolok is, amikor éppen van energiám még rá” – árulta el a titkát Vivien, majd igyekezett megnyugtatni egy súlyproblémákkal küzdő anyukát.

„Elvileg 40 hét alatt kell teljesen visszaállni az eredeti súlynak. Emiatt ne aggódj.”

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien (Fotó: Schumy Csaba)

Így vélekedik a baba altatásáról

A híresség szeptemberben adott életet kisfiának, Bodnár Colinnak, és azóta még nagyobb a rajongói érdeklődés iránta és harmadik gyermeke iránt. A követők nemrég például arra voltak kíváncsiak, hogy az édesanya magukkal altatja-e a picit. 

„Nem velünk, nem is szerettem volna, hogy ahhoz szokjon, hogy velünk alszik. Teljesen külön szobája van és szerintem ez is a normális” – reagált a kérdésre a modell. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top