nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi és a tudomány

Schobert Norbi megkérdőjelezi a Holdra szállást

A fitneszguru a kalóriaszámlálást és a Holdra szállást is ugyanakkora hülyeségnek tartja.

Nem először került vitába a tudománnyal Schobert Norbi. A fitneszguru ezúttal Hajdú Péter Beköltözve című műsorában beszélt arról, hogy a kalóriaszámlálás szerinte ugyanakkor hülyeség, mint az 1969-es Holdra szállás – utóbbi valódiságában nem is hisz – vette észre a 24.hu.

Schobert Norbi

Schobert Norbi kételkedik Fotó: RTL

Bár Hajdú Péter szerint Neil Armstrongék teljesítményét nem lehet megkérdőjelezni, Norbi más véleményen volt. „Gondolj bele! Kilőttek egy rakétát. Megcélozták vele a Holdat, ment föl az űrbe ezerrel. Honnan tudták a csillagászok, hogy a Holdnak mekkora a gravitációs ereje? Nem tudták.

Norbi szerint az is kétkedésre ad okot, hogy ki vette filmre az űrhajósokat, a Hold felszínére leszúrt amerikai zászló lobogása is gyanús neki. „Mi lobogtatta? Az űrszél? Vagy a ventilátor? És azóta miért nem volt senki a Holdon? Én nem hiszek a Holdra szállásban.

A saját, Update-módszerét hirdető Schobert Norbi azért hozzátette, hogy ő nem laposföld hívő, ám nem hisz el mindent, ami a tankönyvekben van. És a jelek szerint nem is olvasott el mindent a tankönyvekből, mert előfordult, hogy a kokain vegyjeléről! értekezett, a kábítószert pedig a cukorral hasonlította össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top