nlc.hu
Sztárok
Bemutatkoztak az Éden Hotel férfijai

„Attól függetlenül, hogy korban kicsi vagyok, másban nem biztos” – íme az Éden Hotel férfijai

Nem lesz könnyű dolguk a hölgyeknek,

November 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel: Kyra, Miri, Csenge, Szani és Émi pedig már alig várják, hogy elkezdődhessen számukra a taktikázás, a szövetkezés és a bizalmi játszma az RTL+-on és az RTL-en. Az Éden Hotel 8 év után kerül vissza a képernyőre, melynek műsorvezetője Miller Dávid lesz, aki először vezet saját műsort az RTL-n. 

Éden Hotel logó

Éden Hotel logó

Ahogy elsőként illik, tegnap a hölgyeket ismerhettük meg, ma viszont kiderült, ki az az 5 szívtipró férfi, aki szerepelni fog az Éden Hotelben

Arni: A fiúkkal az szokott a probléma lenni, hogy a csajaik mindig engem akarnak

A 24 éves Arni mindene a kosárlabda, nem csoda, hogy jó csapatjátékosnak tartja magát. A fiúkkal az a gondja, hogy a barátnőik mindig őt akarják. Úgy véli, a lányoknál elég a magabiztossága, a kisugárzása, nincs szüksége különösebb trükkre a csajozás terén.

Csabi: Nem nagyon van olyan szituáció, hogy visszautasítást kapok

Amit a 31 éves Csabi a fejébe vesz, azt meg is teszi. Az átlagnál eredményesebbnek tartja magát, és ezzel a lányoknál is így van, akikhez, ha közeledik, nem igazán kap visszautasítást. Szerinte a rosszfiút látják benne, ezért sok lánynak bejön.

Kendy: Attól függetlenül, hogy korban kicsi vagyok, másban nem biztos 

A 21 éves Kendy saját bevallása szerint az a legjobb tulajdonsága, hogy nagyon jól néz ki. Teljes mértékben meg van magával elégedve, vagánynak tartja magát, aki szeret beszélgetni, izmos, jó a testalkata – neki nem is kell ennél több. Profi focista, a lányok élnek-halnak érte.

Viktor: Csajozni jöttem és csajozni is fogok

A 32 éves Viktor nemcsak játszani érkezett az Éden Hotelbe, hanem csajozni is. Szerinte a többi játékossal szemben az az előnye, hogy laza és okos, ésszel fog játszani. Nagyon érzelmes, de nehezen bízik meg másokban.

Tomi: Tízből nyolc nőnek bejövök, a maradék két százalék, azok leszbikusok 

A 26 éves Tomi szereti, egyenesen csodálja a nőket. Szerinte az Éden Hotelt neki találták ki, hiszen nagy taktikusnak tartja magát. Romantikus alkat, de ha kell, csak a saját érdekeit nézi.

A Miller Dávid műsorvezetésével érkező Éden Hotel premier epizódja november 20-án reggel 8.30-tól válik elérhetővé az RTL+-on, az esti 22:25-kor kezdődő RTL tv-premierrel egy időben pedig további három epizóddal bővül majd a streaming platform előfizetős kínálata. Ezt követően minden héten hétfőtől csütörtökig érkeznek majd az új epizódok.

Íme a fiúk

Arni
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top