nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch saját magáról

Sydney van den Bosch állítja, azt mondják neki, nem szexi, de legalább vicces

Sokan próbálják meggyőzni az ellenkezőjéről.

Sydney van den Bosch mögött nehéz hónapok állnak, miután szeptemberben bejelentette, öt év után elválnak Egerszegi Tamás labdarúgóval. A felek már külön is költöztek, és bár megviselte a szakítás, igyekezett pozitív maradni. 

Sydney van den Bosch

Fotó: Trenka Attila

Borzalmasan nehéz, mert a megszokások embere vagyok. Szeretem azokat a dolgokat, amik már régóta az életem részei, így nem meglepő, ha azt mondom, hogy utálom a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket. Az ember egy válást nem tud »elgyakorolni«. Meglepetésszerűen éri” – nyilatkozta korábban a TV2 képernyőse. 

Némi fényt hozott az életébe, hogy idén ő is táncra perdült a Dancing with the Starsban és hétről hétre gyönyörű produkciókkal kápráztatja el rajongóit. Most Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, melyen fehérneműs testét egy lenge hálóing takarja, amely alól kivillan a combfix és a magas sarkú, a szöveg mellette viszont teljesen mást sugall. 

„Bátorság, szabadság, érzékiség. Talán ez a három szó jellemez a leginkább… Pedig mindig és mindenhol megkapom, hogy nem baj, hogy nem vagyok szexi, legalább vicces vagyok” – olvasható Sydney bejegyzésében, melynek kommentszekcióját már elárasztották a rajongók, akik megerősítik abban, igenis nemcsak humoros, hanem nagyon szexi is. 

Sydney bejegyzését ITT tudod megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top