nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Geszti Péter Lengyel Tamásról: „Generációjának egyik legfoglalkoztatottabb színésze”

Színészi kvalitásait társadalmi problémák megvitatására is használná.

Közel 24 éve van a szakmában Lengyel Tamás, és bátran állíthatjuk, hogy hazánk egyik legsikeresebb színészéről van szó. Izgalmas személyiség, aki a színpadi teendői mellett fontos ügyek mellé is előszeretettel áll. De mit gondol erről az Adom a napom házigazdája?

Lengyel Tamás

Fotó: RTL Sajtóklub

„Mai vendégem generációjának egyik legfoglalkoztatottabb színésze, játszik színházban, önálló estjével felszántja az országot, alig készül ma olyan tévésorozat, amelyben ne állna kamerák elé. Fürödhetne nyugodtan a népszerűségben és élvezhetné, hogy csörög a kassza, de őt más fából faragták. Közéleti ügyekben nyilvánul meg, start upperként és önjelölt érdekvédőként segíti színészkollégáit. Leküzdhetetlen igazságérzete és szociális érzékenysége olykor egymással is viaskodik. Persze, hogy kíváncsi voltam rá, hogyan telik egy napja, így megkértem, adja nekem. Ő adta, és most bőven lesz mit megbeszélnünk” – mondta az nlc-nek Geszti Péter. 

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Lengyel Tamás, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ezt olvastad már?

Ilyen apuka Lengyel Tamás

Ez is érdekelhet Lengyel Tamás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top