nlc.hu
Sztárok

Lengyel Tamás családja

Ilyen apuka Lengyel Tamás

Az Adom a napom mai sztárja a kisfia születése után 2 hónapig nem vállalt semmilyen munkát, hogy közösen élje meg a szülővé válás első pillanatait a feleségével.

Lengyel Tamás 2020-ban kötött házasságot közgazdász párjával. 2020 őszén megszületett kisfiuk, Vince. A színész tudatosan nem nyilatkozik a magánéletéről, gyermekét óvja a bulvártól. Tavaly a Nők Lapjával viszont kivételt tett és mesélt az apaságról, és a szülői teendőiről.

„Ha otthon vagyok és tehetem, éjszaka én etetem. A pelusozással sincs gondom (bár még madártávlatban sincs a szobatisztaság), nekem szerencsére hetente egyszer jut egy kakis pelus. Az előadásomban van egy olyan rész, hogy »A Kelet-európai kultúrkörben a férfiak valahogy mentesülnek a pelenkázás kötelezettsége alól. Egy apa, aki nem fürdeti meg a gyerekét, az egy érzéketlen f@sz, viszont soha senkit nem hurcoltak meg azért, mert nem volt hajlandó kivakarni a gyerekét a szarból.« Azért remélem, hogy ez nálunk nem így van, igyekszem tevékenyen részt venni a családi életünkben. Vince születése óta nem nagyon voltunk hosszabb ideig távol tőle, mindössze a második házassági évfordulónk alkalmából mentünk el egy masszázsra (mert addigra már jól beállt a vállunk a sok emelgetéstől – viccelek… ja, nem), és néha moziba, ha valamelyik nagyi vigyázott rá. Persze jó lenne újra kicsit feltöltődni: színházba menni, filmet nézni, megfelelő mennyiségű könyvet olvasni, az utóbbi időben sajnos egyáltalán nem volt erre lehetőségem, ugyanakkor azt veszem észre, hogy amikor a kisfiammal fogócskázom, bújócskázom vagy csak simán ökörködünk, az igazán kikapcsol” – nyilatkozta a sztár.

Lengyel Tamás

Lengyel Tamás (Fotó: Schumy Csaba)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Lengyel Tamás, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top