nlc.hu
Sztárok

Lengyel Tamás kisfia

Lengyel Tamás mostanáig titkolta, hogy apa lett, megmutatta 11 hónapos kisfiát A mi kis falunk sztárja

A szülés után 2 hónapig nem vállalt semmilyen munkát, hogy közösen élje meg a szülővé válás első pillanatait a feleségével.

Lengyel Tamás először beszélt arról, hogy tavaly ősszel megszületett a fia, Vince. A csöppség már 11 hónapos. A színész mindig óvta a nyilvánosságtól a magánéletét, most egy új színházi előadás apropóján beszélgetett vele a Fókusz stábja, az interjúban pedig a kisgyerekével töltött első évről is mesélt.

Lengyel Tamás

Lengyel Tamás 11 hónappal ezelőtt apa lett (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Most már közel 11 hónapos, már van egy viszonyunk. Már észrevesz, már reagál rám. Már tudunk együtt csinálni dolgokat. Nem éreztem még ilyen méretű kötődést senkihez és ilyen méretű szeretetet, szerelmet, feltételt nélküli kapcsolatot. Ez ami egy elképesztő tapasztalás ebben, hogy van valaki, aki 10 hónap után ennyire szorosan kapcsolódik hozzám, tehát ez a fajta érzés, ami összehasonlíthatatlan bármi mással” – vallotta be Lengyel Tamás.

A mi kis falunk sztárja azt is elárulta, hogy fontos volt neki, hogy már az első napokban otthon legyen Vincével és feleségével, és együtt éljék át ezeket a pillanatokat. Ezért a szülés után 2 hónapig nem is vállalt semmilyen munkát.

„Amikor megérkezett, leginkább a rémület volt: ‘te ki vagy, honnan jöttél, most mi lesz, innentől kezdve már mindig velük leszel?’ Nyilván ez az első sokk, eközben az is van, hogy ‘Úristen, az én gyerekem! De gyönyörű’. Főleg úgy, hogy nagyon hamar az én mellkasomra került. A születést követő kábé 15. percben már itt feküdt rajtam. Elképesztő élmény volt” – mesélte.

Még több sztárbébi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top