nlc.hu
Sztárok

Kapócs Zsóka a függőségéről

Kapócs Zsóka függőségével küzd: „Nagyon szenvedek, borzasztó napokon vagyok túl”

Fia miatt jutott erre az elhatározásra.

Talán nem mindenki tudja, de az egykori színésznő, Kapocs Zsóka komoly függője volt a dohányzásnak. Mint kiderült, egészen fiatal volt, amikor barátnőjével megvették az első doboz cigijüket, ezt követően majd’ 30 évig őrizte ezt a rossz szokását. 

Kapócs Zsóka

Fotó: Schumy Csaba

Nem olyan régen viszont úgy döntött, leteszi a cigit és végleg búcsút int neki. „Egyik reggel felkeltem és elhatároztam, itt a vége, elég volt, nem dohányzom tovább. Nagyon szenvedek, borzasztó napokon vagyok túl! Tíz nap után volt az első olyan reggelem, amikor nem az volt az első gondolatom, hogy úgy rágyújtanék. Napközben sokszor jól esne egy cigi, de kitartok” – mesélte a Story magazinnak Zsóka. 

Az elhatározását leginkább fia miatt hozta meg, akit 39 évesen szült. Mivel Borisz késői gyermek, a színészettől visszavonult Zsóka úgy érezte, az ő érdekében muszáj lépnie az egészséges élet felé, hiszen sokáig szeretne mellette maradni. 

„Viszonylag későn szültem. Ki tudja, mennyi időnk van még együtt… Nem akarok én lenni az akadálya annak, hogy a földi életünkben több időt tölthessünk együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top