nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltán elhagyná pályáját

Herczeg Zoltán a szakmájáról: „Most nagyon abba akarom hagyni, és szerintem abba is fogom”

Korábban is gondolkodott rajta, de most már biztosan így érzi.

A kábítószer-birtoklás, illetve -kereskedelem gyanúja miatt letartóztatott Herczeg Zoltánt áprilisban engedték ki a fegyházból. A divattervező kedvese végig kitartott mellette és alig várta, hogy szerelme hazatérhessen hozzá. 

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorban

Májusban Zoltán még arról áradozott, annyira odaadó volt barátnője a nehéz időszakban, hogy talán még az eljegyzésre is sor kerülhet majd. Mint kiderült, Herczeg a börtönben töltött idő során elkezdett egy könyvet írni, amit kijövetele után is folytatott. Ebben nem csak az szerepel, mi vezetett a rácsokig és mit élt ott meg, hanem a magánéletének részletei is, miszerint hűtlen volt barátnőjéhez, aki bár csúnya bosszút állt rajta, de megbocsájtott neki. 

Most arról beszélt a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsor vendégeként, fontolgatja, hogy elhagyja pályáját – szúrta ki a 24.hu.

Kifelé lábalok a divatból, mert szerintem nincs rá szükség ma már. Nagyon abba akarom hagyni, és szerintem abba is fogom egy-két éven belül.

A divattervező bőven kifejtette az okokat is. „Elértünk a bolygó kapacitásának a felső határához. A divat az építőipar után a legszennyezőbb ipar a világon. Nincs annyi birka, víz, festék, vegyianyag, mérgező anyag, amit a divatipar ne szívna fel, miközben minden embernek százszor annyi ruhája van, mint amennyit hord. Az óceánokban kötnek a ruháink, amiket nem hordunk, és amiket három hetente cserélünk le, mert a fast fashion cégek kitalálták, hogy három hetente kell kollekciót gyártani. Ez egy olyan terület, egy olyan kérés, amibe belepusztul az ember. Persze, a cementet is abba kéne hagyni, a betont is, az acélt is, mindent… De én nem vagyok építőipari ember, én ruhaember vagyok. Amit én tudok tenni a környezetért és a Földért, az az, hogy nemcsak dumálok róla, hogy nem kell ruhát venni, hanem nem is adok el.”

A teljes beszélgetést ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top